Reprezentační ples Ostravské univerzity 2018

Akce Ostrava

Reprezentační ples Ostravské univerzity 2018
Taneční zábavy a plesy
Web organizátora:
www.osu.cz
Další akce ve městě Ostrava

Reprezentační ples Ostravské univerzity 2018

Zveme vás na Reprezentační ples Ostravské univerzity 2018.
/EN version below/

Slaďte se do barev trikolóry a vyrazte na ples, který připomene 100. výročí založení Československé republiky. Reprezentační ples Ostravské univerzity se bude konat 23. února 2018 opět ve Starých koupelnách Dolu Hlubina v Dolní oblasti Vítkovice.
Přijďte si s námi připomenout jednu z těch nejdůležitějších událostí, které přinesly do české historie slavné „osudové osmičky“. Přesně před sto lety, tedy v roce 1918, se Československo stalo samostatným státem.

Dress Code letošního ročníku je proto trikolóra.

V hlavním sále se o výbuch energie postará proslulé hudební těleso Rock'n'Roll band Marcela Woodmana, díky kterému již téměř třicet let proudí severní Moravou i celým Českem strhující vlna rock and rollu. Na divoký rock and roll naváže olomoucké trio Cimbal Hell Band - moderní cimbálovka. V jedinečné kombinaci cimbálu, houslí a basové kytary si užijete netradiční podání dobře známých pecek – od něžných filmových melodií přes Pink Floyd a Beatles až ke Kryštofům a českým lidovkám.

Dolní sál se ponese v duchu doby – 20. léta připomene ostravská sestava The JazzCake, čtveřice nadaných hudebníků, kteří se svými jazzovo-swingovo-bluesovými rytmy vyprodávají nejen ostravské hudební kluby a pomyslnou závěrečnou třešničkou na dortu bude talentovaný electro swingový mafián ze Slovenska DayD /Electro Swing Bohemia/, který vám naservíruje taneční set s osobitým rukopisem.

Třetí sál známý jako Big Bar bude i letos patřit těm, kteří mezi tancem ocení trochu klidu – sál s hlavním barem a občerstvením bude opět pouze lehce podkreslen příjemnou muzikou.

I letos je pro vás připravena bohátá malá i velká losovačka.

Cena vstupenky ke stolu v hlavním sále je 390 Kč, v dolním sále 320 Kč, v Big Baru 290 Kč. Pro vytrvalé a neúnavné tanečníky, kterým k odpočinku postačí postát u barového stolku nebo se posadit jen na chvilku, jsou připraveny vstupenky na stání za 220 Kč. Se všemi těmito vstupenkami samozřejmě můžete libovolně korzovat mezi sály podle nálady. Vstupenky k zakoupení on-line zde: http://goo.gl/HocoZ6

Těšíme se na vás!

Video z ročníku Black&White (2016): https://www.youtube.com/watch?v=Y9V6C8PcHg4
Video z ročníku Shining Elegance (2017): https://www.youtube.com/watch?v=Gl_Dnf_aGfQ

EN version:
Official Ball of the University of Ostrava

It´s been a hundred years since Czechoslovakia was founded and that is a good reason to celebrate. Suit up in the tricolor and come to one of the most popular balls in Ostrava: the Official Ball of the University of Ostrava.
The smart but cool event is offering 3 dance halls: main dance hall with a rock&roll band and dulcimer version of the greatest songs of all time, party dance hall with swing and electro swing band & Dj, and calm BigBar underlined with pleasant jazz music and with the main bar.
Tickets are available at http://goo.gl/HocoZ6/ - 390 CZK (main dance hall), 320 CZK (party dance hall), 290 CZK (BigBar), 220 CZK (no seating). With any ticket, you can wander freely among all the dance halls.
Do not hesitate, the tickets disappear quickly and the midnight lucky-dip promises valuable prizes!

Check out the unique atmosphere of the event:
Black&White (2016): https://www.youtube.com/watch?v=Y9V6C8PcHg4
Shining Elegance (2017): https://www.youtube.com/watch?v=Gl_Dnf_aGfQ

Místo konání akce: Dolní oblast Vítkovice, Hlubina a Landek, Ruská 2993/20, Ostrava
Vstupenky: http://goo.gl/HocoZ6
Datum začátku akce: 23. Února 2018 19:00
Datum ukončení akce: 24. Února 2018 03:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.818N 18.2746E

Případné změny si prověřte na webu akce Reprezentační ples Ostravské univerzity 2018

Jméno organizátora: Ostravská univerzita
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Folklorní (ne)ples 2024
PZKO Bludovice, Havířov
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
KVĚTINOVÝ PLES 2024
Dům kultury, Šumperk
Folklorní (ne)ples 2024
PZKO Bludovice, Havířov