Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati 2018

Akce Zlín

Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati 2018
Taneční zábavy a plesy
Web organizátora:
www.su.utb.cz
Další akce ve městě Zlín

XVIII. Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati

V pátek 16. února 2018 v prostorách Kongresového centra zažijete již XVIII. Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, který se ponese v duchu oslav vzniku první republiky.

Brány Kongresového centra se otevřou v 19 hodin. Svá místa budete moci zaujmout od 19:30 a celou tu velkou parádu odstartujeme ve 20 hodin ve velkém sále. Autentická atmosféra je pro nás klíčová. Můžete se proto těšit na prvorepublikovou hudbu, vystoupení a jiná překvapení.

Věříme, že nám opět v tvoření dobové atmosféry pomůžete a nepodceníte domácí přípravu - dress code pro letošní rok je móda desátých let minulého století. Proč nechat styl Velkého Gatsbyho ve skříni a co si vlastně vzít na sebe se dozvíte v našem dress code manuálu, který vám představíme v nejbližších dnech.

Ani letos nebude chybět několik doprovodných, tématicky laděných událostí. Jako první nás 7. 2. 2018 čeká Předplesové filmové promítání.

Vstupenky bude možné rezervovat od 1.2. 20:00 online a následně zakoupit od 5.2. v budově rektorátu U13. Ceny vstupenek jsou 270,- na stání, 350,- na sezení a 530,- s rautem.

Již pátým rokem pro vás organizuje ples Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně spolu se Studentská unie UTB.

---- EN ----

On Friday February 6th 2018 you will experience the 18th Tomas Bata University’s Gala ball where we will travel back in time to year 1918 – when the First Czechoslovak Republic was established. We would like to invite you to the Congress center to celebrate this special anniversary with us.

The Congress center will open at 19.00. You can take your seats from 19.30 and the ball itself will start at 20.00. Authentic atmosphere is very important for us and therefore you can look forward to music from the era of the First Republic, several performances and other surprises.

We believe that you will help us to create a unique atmosphere. You can take a look at our dress code manual to find some inspiration and create your own dress for this special evening. Your clothing should fit in the 1910s – Art Nouveau style.

As usual, we have prepared several accompanying events for you. We will inform you about them soon!

You will be able to book tickets online and then buy them in the TBU rectorate building U13 at the beginning of February.

The ball is organised for the fifth time by Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně in cooperation with Studentská unie UTB.

Místo konání akce: Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, Kongresové centrum Zlín nám. T. G. Masaryka 5556, Zlín
Vstupenky: http://ples.utb.cz/2018/
Datum začátku akce: 16. Února 2018 19:00
Datum ukončení akce: 17. Února 2018 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2231N 17.6644E

Případné změny si prověřte na webu akce XVIII. Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati

Jméno organizátora: Studentská unie UTB
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha