ROBERT KŘESŤAN

Akce Moravské Knínice

ROBERT KŘESŤAN
Koncerty
Další akce ve městě Moravské Knínice

ROBERT KŘESŤAN

29. 12. 2018 od 20:00 hod.!!! sdílejte děkujeme!!!
Kamarádi a přátelé dovolte nám abychom co nejdůstojněji a nejradostněji uzavřeli hudební rok 2018 v Knínickém hostinci..
Díky lidem s dobrým muzikantským srdcem Vám přinášíme koncert Brněnské legendy, Roberta Křesťana a kapely Trapeři... věříme, že si tuto jedinečnou událost před koncem roku nenecháte ujít a společně s námi si tento koncert vychutnáte. Již teď si rezervujte místa v našem sále, kapacita je omezena, tak ať na Vás vyjde místo.. předprodej bude probíhat od 1. 11. 2018 v našem hostinci. Navíc budete moci udělat radost svým blízkým na Vánoce a pořídit dárkový poukaz se vstupenkou. Stačí zavolat nebo se k nám zastavit! Moc se na Vás těšíme!!!
vstupné 290,- Kč
Robert Křesťan a Trapeři
Legendární brněnská skupina ze sedmdesátých let minulého století - první kapela Roberta Křesťana!
Trapeři oprášili staré písničky a na scéně se v novém obsazení znovu objevili v roce 2008. Z původní kapely hrají v těch nových Robert Křesťan (kytara, zpěv), Pavel Petržela (mandolína, zpěv) a Petr Surý (kontrabas). Doplňují je Luboš Malina nebo Svaťa Kotas (banjo) a Tomáš Buzek (foukací harmonika, zpěv).
Přijďte si poslechnout písničky, jako jsou třeba Pojďme se napít, Královna cest, Balada o cínovejch vlnách, Dostal jsem facku od silnice, Jesse Younger Pět prázdnejch sluncí a další...

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce