RUR Group + Lazy Leg v Jazzklubu na Střelnici

Akce Český Těšín

RUR Group + Lazy Leg v Jazzklubu na Střelnici
Koncerty
KaSS Střelnice, Český Těšín
Další akce ve městě Český Těšín

RUR Group + Lazy Leg v Jazzklubu na Střelnici

První R.U.R. vznikla v roce 1970. V roce 1971 pak došlo k personálním změnám a kapela se stala jednou z nejpopulárnějších a nejžádanějších kapel Moravy. V roce 2008 se podařil Dušanu Folwarcznému husarský kousek, a svolal kapelu k t.z. comebacku. Repertoár: Deep Purple, Cream, Black Sabath, Blackfoot, Golden Earing, Gotthard, AC/DC, Jon Lord, Gery Moore, Led Zeppelin...., ale i řada vlastních skladeb.
Obsazení: Norman Power – zpěv, Georg Burgerstein – kytara, Dušan Folwarczný – basa, Vít Hovjadský – klávesy, Jiří Bořuta - bicí

Kapela LAZY LEG byla založena v roce 2012 a tvoří ji tři bratři Andrzej, Karol a Paweł Madzia a Łukasz Sztwiertnia. Všichni hudebníci hrající v kapele jsou zapojeni i do dalších hudebních projektů. Své dovednosti už představili na různých festivalech a koncertech. Jako support předskakovali velkým kapelám jako Enej nebo The Blues Brothers Show. Kapela natočila několik studiových nahrávek i klipů ke svým skladbám. Poctivá dávka rocku smíchaného se satirou se velmi jasně prezentuje v písni "Piosenka o Żyle", která dokazuje velký potenciál, humor a otevřenost jiným zvukům, které se nebojí kombinovat. Síla kapely je v energii pro každý koncert, riff nebo text.

http://www.kassct.cz/r-u-r-group/

Místo konání akce: KaSS Střelnice, Střelniční 1, Český Těšín
Datum začátku akce: 26. Května 2017 20:00
Datum ukončení akce: 26. Května 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.743N 18.628E

Případné změny si prověřte na webu akce RUR Group + Lazy Leg v Jazzklubu na Střelnici

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
QUEENSHOW 50
Kulturní Dům Leoše Janáčka, Havířov