Sandra 2017

Akce Ostrava

Sandra 2017
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

Sandra - Gong, Ostrava

Hudební legenda osmdesátých let SANDRA vystoupí v Ostravě!

Nejpopulárnější zpěvačka osmdesátých let Sandra vystoupí premiérově v Ostravě.Sandra Cretu pochází z Německa a v současné době žije na Ibize. K jejím nejznámějším skladbám patří písně In the Heat of the Night, Hi Hi Hi nebo Innocent Love. Podílela se také na známém hudebním projektu Enigma, její hlas je díky tomu známý dodnes. Sandra stále aktivně koncertuje a vydává nová alba.
Ostravský koncert bude průřezem její dosavadní tvorby včetně novějších nahrávek a potrvá téměř dvě hodiny. Pro fanoušky to bude opravdový zážitek, protože při svých vystoupeních Sandra sází i na poutavou vizuální show.

Biografie - zajímavosti
Německá popová zpěvačka Sandra měla největší hudební úspěchy v druhé polovině osmdesátých a na počátku devadesátých let 20. století. Zpívala už od dětství a vroce 1976 ji objevil producent George Roman, který s ní natočil singl Andy, mein Freund, který Sandru uvedl do dívčího tria Arabesque. Skupina se paradoxně neproslavila v Evropě, ale v Japonsku, kde dosáhla stejného věhlasu jako ABBA. Trio v Japonsku vydalo patnáct alb a třicet singlů, v této době se také Sandra seznámila se skladatelem, producentem a svým pozdějším životním partnerem Michaelem Cretu.
V roce 1985 Sandra natočila své první album Japan ist weit, tedy německou verzi písně Big in Japan od Alphaville a ještě tentýž rok vyšel úspěšný singl (I´ll Never Be) Maria Magdalena, který získal první místo ve 21 zemích světa. Se svými dalšími hity Sandra uspěla v soutěži Tokyo Song Contest (1986), získala cenu za nejlepší zpěvačku roku v Itálii (1987). Na úspěchy z osmdesátých let se jí už později navázat nepodařilo, stále však vydává dobře prodejná alba, její zatím poslední deska má název Stay in Touch.

Místo konání akce: Multifunkcni Hala Gong Vitkovice, Ruská 2993, 70300 Ostrava, Ostrava
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1316655
Datum začátku akce: 1. Listopadu 2017 19:00
Datum ukončení akce: 1. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.819N 18.2803E

Případné změny si prověřte na webu akce Sandra - Gong, Ostrava

Jméno organizátora: Moravia Top Concerts
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Multifunkční aula GONG, Ostrava