Sebastian - koncert

Akce Hodonín

Sebastian - koncert
Koncerty
Další akce ve městě Hodonín

Sebastian - koncert

Koncert Sebastiana se bude konat v kulturním domě Hodonín!!!

Již zakoupené vstupenky z 15. 11. 2018 zůstávají v platnosti pro náhradní termín 26.4.2019. Vstupenky je také možné vrátit. Dům kultury se omlouvá za vzniklé komplikace.

Jmenuje se Sebastian a plní si svoje sny. Když v roce 2014 nahrával klukům z Atmo Music vokály do skladby Polety, bral to spíš jako jednorázovou zkušenost než jako možnost nastartovat hudební kariéru... jak o sobě sám tvrdí "měl jsem tehdy za sebou neúspěšný pokus prosadit se v talentové soutěži s kapelou Just Try a cílevědomě jsem nic neplánoval. Přesto se můj život od základu změnil. Z Poletů se stal hit, já dostal šanci podepsat nahrávací smlouvu a vydat vlastní singl. Na okamžik, kdy jsem poprvé slyšel písničku Toulavá z rádia, se nedá zapomenout. Makal jsem v továrně a hlavu měl plnou snů i falešných představ. Ale chytil jsem šanci a šel si za svým. Zariskoval jsem, nechal práci a hudbě se začal věnovat naplno.

Přišly koncerty, úspěch i první ocenění. Z Toulavé se stal nejstreamovanější český singl roku 2015, dostal jsem Slavíka a stal se Objevem roku na Óčku i v cenách rádia Evropa 2. Toulavá zatím na YouTube nasbírala už víc než 20 miliónů zhlédnutí a patří v tomhle ohledu k nejlepším českým klipům historie. Následovaly hity Záchranný bod, Až na to přijde a Hvězdy, dočkal jsem se nominace na Slavíka a stal se Zpěvákem roku podle posluchačů Evropy 2. V březnu 2017 jsem vydal první desku a absolvoval první samostatné turné. Album Hvězdy pro mě bylo dalším důležitým krokem. Pracoval jsem na něm dva roky a snažil se do každé jeho písničky dostat pocity a emoce, které jsem za tu dobu prožil. Deska získala zlatý certifikát, který se uděluje za její prodej. Je to tedy vyznamenání, které hudebníkovi dávají jeho fanoušci, o to je taková pocta krásnější! Moc si toho vážím."

Vstupné 290 Kč v předprodeji, 350 Kč na místě
Sleva ZTP

Předprodej vstupenek pokračuje na pokladně Domu kultury Horní Valy, Kině Svět Hodonín, Info centrum města Hodonín nebo online prostřednictvím tlačítka rezervovat.

19:00 – 21:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce