Sebeláska

Akce Zlín

Sebeláska
Zábava, párty
Další akce ve městě Zlín

Sebeláska

Náplň přednášky:
Na této přednášce se dozvíte, jak se začít mít rád. Jak rozpoznat své osobní hranice. Dozvíte se něco o nevědomých vzorcích chování, o opakujících se nemocech a psychických problémech ve Vašem rodě. Společně se zamyslíme nad naší sebehodnotou, nad naším sebevědomím, nad našimi vztahy s okolím a vztahem sám k sobě.
Pokud máš pocit, že něco z toho se tě dotýká, jsi vítán. Pokud máš pocit, že potřebuješ pobýt mezi lidmi stejného smýšlení, jsi vítán též.

příspěvek: 250Kč
rezervace: www.cestouzivotem.cz nebo mirkaresslerova@gmail.com

Více o lektorce:
Mirka svým způsobem bytí, práce a působením vynáší napovrch vnitřní bloky a schémata a ve spolupráci s daným člověkem je pojmenovává, uvolňuje a následovně propojuje s hloubkou vlastní existence – podstaty ukrytou pod uvolněným nánosem.
Je léčitelkou, terapeutkou, lektorkou, průvodkyní šamanskými rituály, cestovatelkou, zakladatelkou Školy vědomého života a milovnicí zewlingu v houpací síti.

Ve svém alternativním centru „Cestou životem“ v Uherském Hradišti i na dalších místech v ČR a SR provádí několik druhů masáží a masážních technik, terapie duše a terapie léčení odstraňující psychosomatické blokády, provádí a vyučuje práci s tělovými svícemi a zaměřuje se na práci s ženstvím a ženskou energií, Sebeláskou a Stinnými stránkami osobnosti, metabolismem a stravou, provází Systemickými rodinnými konstelacemi.
Součástí Mirčiny práce s energiemi je i čištění prostoru od negativních energií a odvádění zbloudilých duší do světla.
Přes 13 let se intenzivně zabývá lidským tělem a stále objevuje nová a nová tajemství jeho fungování a nachází nové možnosti, jak žít v souladu s tělem a duchem v rovnováze, tvořivosti, v radosti a v bezpodmínečné lásce a bytí.
Mirku silně ovlivnily cesty do Brazílie, Thajska, Kambodže, Egypta, kde se léčila při šamanských rituálech ve vysokých stavech rozšířeného vědomí. Těchto prožitků využívá individuálně, ale i skupinově ve své práci.
Jejím posláním a naplněním je sdružovat lidi, propojovat je a sdílet s nimi, což se jí moc hezky daří při přednáškách, seminářích, meditacích, masážích i při individuální práci v terapiích, při pobytech u moře. Ke své práci používá pouze čisté přírodní oleje, mastičky a tinktury, které si i sama vyrábí.
Je tvůrkyní krásný šperků archandělů, kteří podporují lásku, čistotu srdce a čistotu prostoru, tělových a ušních svící a lapačů snů. Prostřednictvím vlastní práce přirozeně vnímá člověka jako celek.
Pokud bytost dlouho stoná, je potřeba ji podpořit a vyzdravět na úrovni psychiky, na úrovni jemněhmotných těl i na úrovni fyzického těla .
Více o akcích najdete na www.cestouzivotem.cz, tel.+420 777 557 823

Místo konání akce: Jiný Svět, Osvoboditelů 484, Zlín
Datum začátku akce: 31. Října 2017 17:00
Datum ukončení akce: 31. Října 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2228N 17.6697E

Případné změny si prověřte na webu akce Sebeláska

Jméno organizátora: Cestou Životem
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce