Slavnostní křest knihy Tajemná Opava

Akce Opava

Slavnostní křest knihy Tajemná Opava
Kultura
Další akce ve městě Opava

Slavnostní křest knihy Tajemná Opava

V rámci jubilejního 60. ročníku festivalu Bezručova Opava slavnostně pokřtíme knihu Tajemná Opava Lucie Seifertové věnovanou našemu městu a jeho historii.
Jedná se o knihu, v níž se autorce na ploše 6 prostorových obrazů podařilo nebývale výstižným a vtipným způsobem popsat historii města i s jeho památkami, významnými osobnostmi a příběhy.

Při slavnostním křtu si budete moci zakoupit samotnou knihu (290 Kč), ale také deskovou hru na její motivy (120 Kč). Hru si můžete v knihovně od 13. 9. do 6. 10. vyzkoušet také ve velkém prostorovém provedení. Od 14. září pak bude možno knihu i hru zakoupit v Turistickém informačním centru (Horní náměstí 67, Opava). Do 13. 9. máte jedinečnou možnost zakoupit si poukaz na knihu za zvýhodněnou cenu 250 Kč v propagačním stánku Bezručovy Opavy na Horním náměstí (každý všední den i o víkendu od 10 do 18 hodin).

Zajímá vás, co všechno v knize najdete? Pak neváhejte a prohlédněte si také venkovní výstavu věnovanou knize Tajemná Opava, kterou naleznete po celé září a říjen v parku pod Ptačím vrchem směrem ke knihovně. Společně s křtem knihy proběhne vernisáž této výstavy a také výstavy na motivy nejslavnější knihy Lucie Seifertové s názvem Udatné dějiny českého národa, rovněž v prostorách knihovny.

Vstup: volný

Místo konání akce: Knihovna Petra Bezruče v Opavě, příspěvková organizace, Nádražní okruh 27, Opava
Datum začátku akce: 13. Září 2017 17:00
Datum ukončení akce: 13. Září 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9353N 17.9058E

Případné změny si prověřte na webu akce Slavnostní křest knihy Tajemná Opava

Jméno organizátora: Bezručova Opava
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
R4 Alexandra Dovgan
Kino Vesmír, Ostrava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava