SnowFilmFest 2018

Akce Kadaň

Festivaly, Kino
Další akce ve městě Kadaň

SnowFilmFest

Vstupné: 80 Kč

Ve více než 200 českých a slovenských městech uvidíte ty nejlepší filmy o zimních sportech z celého světa - a Kadaň samozřejmě nemůže chybět! 

Co vás na SNOW FILM FESTU čeká?

SNOW FILM FEST vás zve na filmy o absolutním extrému polárních expedic, šokujících výkonech sportovců i o tom, jak prožívají své životy, když opadne adrenalin a je třeba se vyrovnat se situacemi na pokraji života a smrti. Na festivalu zažijete ohlušující ticho i nedozírnost arktických pustin, stejně jako nádheru zasněžených hor a ledovců. Prožijete s aktéry situace, které vám možná odhalí, proč se vydávají na hranice svých možností a možná zjistíte, že je kousek „toho“ i ve vás. A abyste celý sněžný maraton ve zdraví zvládli, bude na místě možnost zakoupit si občerstvení.

LETOŠNÍ PROGRAM:

17:00 zahájení festivalu

17:05 Into Twin Galaxies

Země: Rakousko, délka: 51 minut, režie: Jochen Schmoll, jazyk: anglický, české titulky

Tři dobrodruzi, Sarah McNair-Landry, Erik Boomer a Ben Stookesberry před sebe kladou nelehký cíl. V mrazivých končinách Grónska, poblíž Baffinova zálivu, je dosud neprozkoumaná řeka. Je to nejseverněji položená řeka, kterou kdo kdy sjel na kajaku. Za pomoci snow kitu se trojice vydává napříč polární pustinou za 1000 km dalekým snem, který spatřili do té doby pouze na satelitních mapách. Expedice bojuje s nástrahami Grónska, polárním počasím, ledovcovou krajinou a dalšími překážkami, které se jim staví do cesty, a věří, že stihnou dorazit k řece právě včas, aby již byla rozmrzlá, ale aby se stále dala splout v lodích. Největším motorem je odhodlání.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FOOD festival 2024
Mírové Náměstí, Kadaň
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Hudební festival Labefest 2024
Smetanovo nábřeží, Děčín