Španělské odpoledne 2018

Akce Lipník nad Bečvou

Španělské odpoledne 2018
Koncerty, Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Lipník nad Bečvou

Španělské odpoledne

Pravá španělská paella opět provoní terasu kavárny Konírna. Stane se to v pátek 13. července v 16 hodin. V nabídce šéfkuchaře Enrique El Romera bude tentokrát paella s masem nebo mořskými plody, součástí menu bude i dezert. A chybět nebude ani sangria. Menu je možné zakoupit v předprodeji už nyní. O stylový hudební doprovod se postará kapela No seas Perro.

Tradiční rýžový pokrm připraví přímo před očima diváků kuchař tentokrát na dvou speciálních pánvích. Na jedné bude dominovat vepřové maso, na druhé mořské plody. Kromě paelly si návštěvníci budou mít možnost zakoupit i typický španělský nápoj sangria. 

Španělské menu nabízí SVČ v předprodeji. S masem vychází na 170, s mořskými plody na 200 korun. Sangria se bude prodávat zvlášť přímo na místě.

Kapela No seas Perro, která španělské odpoledne hudebně podbarví, spolupracuje s kuchařem z Cádizu Enrigue „El Romerem už několik let. Hraje autorské skladby v italštině a španělštině, napsané na cestách kytaristy a zpěváka Gianprima. Název kapely „No seas Perro“ je spjat se španělským městem Murcia Gianprimo pobýval a kam se rád vrací. V českém překladu může znamenat něco jako „nebuď líný“.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Dům kultury, Mohelnice
MÁJOVÁ SLAVNOST
Kulturní dům, Šternberk
EVA A VAŠEK
Dům kultury, Šumperk
PIVNÍ SLAVNOSTI
Kempink Žralok, Plumlov
PRAŽSKÝ VÝBĚR
Dům kultury, Šumperk
ŠUMPERSKÉ POMNĚNKY 2024
PAVLININ DVŮR, Šumperk