Společné běhání pro občany Prahy 1 „Vyběhni s Radním“

Akce Praha

Společné běhání pro občany Prahy 1 „Vyběhni s Radním“
Setkání a srazy, Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

co pro své vlastní zdraví, a zároveň řešit a diskutovat problémy ve svém okolí. Takovou příležitost budou mít od poloviny září obyvatelé Prahy 1. Tamní radní pro sport a kulturu Filip Kračman totiž všechny občany zve na pravidelné společné běhání s názvem Vyběhni s Radním. 

Cílem projektu je pravidelné setkávání se s občany při aktivním pohybu, jejich motivace k pohybu, a také komunikace s nimi. Při běhu se na radního Filipa Kračmana budou moci běžci obrátit s otázkami nejen týkajícími se sportu a kultury na Praze 1.

Do ulic ve sportovním vyběhne radní Kračman spolu se zájemci vždy dvakrát týdně a to pravidelně až do konce října. Sraz sportovců bude v pondělí v 18 hodin v parku Lannova a ve čtvrtek v 7 hodin ráno u budovy Mánes. Společný běh pak potrvá zhruba hodinu. 

Městská část Praha 1 nabízí svým občanům pravidelně mnoho sportovních akcí. „Kromě pravidelných turnajů a utkání jsme chtěli zorganizovat i akci, která bude nejen o sportu, ale také o diskuzi. A běh je k tomu ideální. Navíc se v dnešní době těší značné oblibě,“ říká radní Filip Kračman (TOP 09), do jehož gesce na radnici Prahy 1 spadá i oblast sportu.

Zájemci o setkání a společné běhání s radním se nemusí nikde dopředu přihlašovat. Stačí přijít buď v pondělí, nebo ve čtvrtek přímo na místo srazu. Více informací najdete na www.facebook.com/praha1cz

Jméno organizátora: Lenka Vojtíšková
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce