Srdíčkový ples 2018

Akce Drnovice

Srdíčkový ples 2018
Taneční zábavy a plesy
Web organizátora:
www.piafa.cz
Další akce ve městě Drnovice

Srdíčkový ples

SRDÍČKOVÝ PLES je za dveřmi – zveme vás opět do Kulturního domu v Drnovicích. Pozor na změnu termínu – již v pátek 16. února 2018 ve 20.00 hodin. A proč?

Uspořádat ples je docela náročná záležitost, kdysi se nás spojilo více neziskovek, abychom to zvládli, to bylo v dobách funkčnosti „PDáčka“, jakožto kulturního zařízení. Každoročně jsme se střídali také o náležitost výtěžku plesu. Pak byla doba ročního střídání plesu pro Paprsek
(v Sokolském domě) a pro PIAFU (v Drnovicích). Vše má svůj vývoj, a přestože zůstáváme i nadále s Paprskem ve spolupracujícím přátelství, plány s plesem již máme každá organizace jiné. PIAFA si ponechala název plesu (byl od počátku náš) a Paprsek tradiční březnový termín. Takže vznikla i možnost, že Srdíčkový ples bude v Drnovicích každoročně a termín se bude různě ladit. Rozhodnutí padlo v prosinci, takže máme napilno (termín jiný volný již nebyl), těšíme se na vás, přípravu zvládneme a věříme, že přijde co nejvíce lidí. Nepodařilo se nám tentokrát získat podporu nadace Divoké Husy, která nám tradičně výtěžek zdvojnásobuje (museli bychom žádat o několik měsíců dříve). Takže výtěžek bude záviset na tom, kolik lidí si koupí vstupenku.

Neváhejte tedy a objednávejte - rezervujte si vstupenky (kupovat se budou pouze u nás v Piafě, koncem ledna).

Na co se můžete těšit – tradičně bohatou tombolu s novinkami, kapelu Veřejná zkouška, taneční vystoupení různých žánrů a také Vokální Kvintet Za5 Ondry Vašíčka.

Rádi přijmeme jakékoli dary do tomboly.

Místo konání akce: Kulturní dům Drnovice, Drnovice 1, Drnovice
Vstupenky: http://piafa.cz/
Datum začátku akce: 16. Února 2018 20:00
Datum ukončení akce: 17. Února 2018 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2768N 16.9528E

Případné změny si prověřte na webu akce Srdíčkový ples

Jméno organizátora: PIAFA Vyškov, z. ú.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Folklorní (ne)ples 2024
PZKO Bludovice, Havířov
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha