Static Monster Loket 2017 + Krucipüsk

Akce Loket

Static Monster Loket 2017 + Krucipüsk
Sportovní akce
Další akce ve městě Loket

Static Monster Loket 2017 + Krucipüsk

Dne 22.7.2017 se v amfiteátru pod hradem Loket uskuteční velkolepá silácká show! Hrad bude hostit siláky z celé zeměkoule, včetně dalekých zemí jako je Singapur, Kanada nebo Irán.

K vidění bude závod ze serie STATIC MONSTER pod taktovkou Jiřího TKADLČÍKA a jeho týmu. Tento nejúspěšnější český strongman střední váhy a druhý nejsilnější muž světa do 105kg rovněž potvrdil závodní účast, a chystá se tak společně s úřadujícím nejsilnějším čechem pro rok 2016 Jiřím Vytiskou, zkušeným strongmanem Lukášem Svobodou a skvělým powerflifterem Adamem Švehlou hájit barvy České Republiky.

Na akci se předvede mimo jiné třeba nejsilnější muž Asie Ahmad Taufiq, maďar Ákos Nagy nebo světově uznávaný rakouský strongman Martin Wildauer, jehož maximum na jedné z disciplín - deadliftu, je 430kg!

K vidění bude celkem dvanáct borců z pěti kontinentů a devíti zemí, kdy se tito borci utkají právě v deadliftu (mrtvém tahu) a logliftu (zdvih obří klády nad hlavu). Vítězem se stane ten, jehož takzvaný strongman total (součet vah nejlepšího uznaného zdvihu od obou disciplín) dosáhne nejvyššího čísla. Startovní váha pro mrtvý tah bude 300kg, rozhodně se tedy bude na co dívat!

Celý závod bude navíc doprovázen exibicemi disciplín strongman sportu, vzduchem tak budou lítat například stokilové jednoručky nebo obří kameny!

Tato akce je na území České Republiky poprvé a svojí velikostí, účastí a prestiží nemá obdoby! Přijďte se tedy i vy podívat na unikátní show, podpořit závodníky a po celé show si navíc užít afterparty v podobě koncentu kapely KRUCIPÜSK!

Lístky seženete na: http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=136372#.WN_2J-KflQA.facebook

Veškeré dotazy směřujte do komentářů této události, více info již brzy!

Místo konání akce: Amfiteatr Loket, Zámecká 10/67, Loket
Vstupenky: http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=136372#.WN_2J-KflQA.facebook
Datum začátku akce: 22. Července 2017 15:00
Datum ukončení akce: 22. Července 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1884N 12.7533E

Případné změny si prověřte na webu akce Static Monster Loket 2017 + Krucipüsk

Jméno organizátora: Jiří Tkadlčík - Strongman & Powerlifter
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
Jilemnice v pohybu
areál Kuvajt, Jilemnice
Čarodějnický běh
hřiště pod kostelem, Úvaly