Šternberský vandr 2017

Akce Šternberk

Šternberský vandr 2017
Turistika
Další akce ve městě Šternberk

Šternberský vandr 2017 - 2. ročník

KČT Šternberk zve všechny příznivce turistiky a zdravého pohybu na 2. ročník turistického pochodu „Šternberský vandr“, který Vás všechny provede nádhernou podzimní přírodou s krásnými výhledy. Na rozdíl od Jarního a Podzimního putování Vás Šternberský vandr zavede na úplně jiná místa a ukážeme Vám další zajímavá a krásná místa v okolí našeho města a dalších obcí.

Start je nově u fotbalového stadionu ve Šternberku od 7:00 až do 13:00 a do cíle musí účastníci dorazit do 17:00. Nějakou další rezervu máme, ale na konci října už se brzo stmívá, takže maximálně do 18:00.

Všechny trasy vedou ke koupališti a pokračují mírně do kopce do lesa směrem na Domašov. Nad tankodromem se účastníci mohou kochat krásnými výhledy do okolí a také nádherně zbarvenou podzimní přírodou. Po příchodu na Domašovskou vyhlídku čekají hlavně nejmenší hry a soutěže a také další překvapení. Samozřejmě se mohou zapojit všichni.

Delší trasy pak pokračují dále směrem do Bělkovického údolí vlastním značením a nejdelší se pak odpojuje aby zavedla turisty 25 km trasy až do Jívové. Odtud přes Jedovou do Pohořan a dolů do Bělkovického údolí k rozcestníku „Podskalí“. 17 km trasa nepokračuje do Jívové a prochází velkou částí Bělkovického údolí až k Podskalí, kde spolu s 25km trasou už účastníci pokračují po červené turistické značce až do Domašova u Šternberka a pak dále nad tankodrom a zpět lesní cestou do Šternberka kolem koupaliště.

Další informace postupně doplníme i s mapkami všech tras.

Místo konání akce: Šternberk, Olomouc Region, Šternberk
Datum začátku akce: 28. Října 2017 07:00
Datum ukončení akce: 28. Října 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7333N 17.3E

Případné změny si prověřte na webu akce Šternberský vandr 2017 - 2. ročník

Jméno organizátora: KČT Šternberk
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Od Nordkappu k Sahaře – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Svitavský vandr
Chata Rosnička, Svitavy