Strašidla na zámku Horní Libchava 2017

Akce Horní Libchava

Strašidla na zámku Horní Libchava 2017
Akce pro děti
Další akce ve městě Horní Libchava

Strašidla na zámku Horní Libchava

Zveme všechny, kteří se alespoň trošku rádi bojí, na největší akci tohoto roku na zámku Horní Libchava. Má název „Strašidla na zámku“ a pořádá ji Princeznino pohádkové divadlo. Odehraje se pro velký zájem dvě soboty po sobě 28. října a 4. listopadu 2017. Nebude nouze o spoustu hodných, ale i zlých strašidel. „Přijďte se bát a užít si hromadu zábavy!“ říká pořadatelka, Bílá paní - Zdena Dařílková.
Můžete se těšit na pohádkové, méně strašidelné prohlídky zámku s Bílou paní každou půl hodinu od 13:00 až do 17:30. Dále na velkolepou, děsivou i vtipnou hlavní pohádku v 15:15 nazvanou „Jak sousedka strašila strašidla“. Také byste si neměli nechat ujít doprovodný program - malování na obličej, soutěže se strašidly, dětská dílna a vyrábění tradičních, originálních, papírových masek ze Zákup. A to nejděsivější a nejvíc vzrušující na konec - strašidelné prohlídky zámeckého sklepení od 18:00. Sklepení je rozšířené o další místnosti a tak si ho můžete prohlédnout poprvé téměř celé. Tyto prohlídky budou hezky odstupňované. Na začátku mohou přijít i menší děti, ale s pokračováním noci budou strašidla jen silnější, takže ke konci smí vstoupit jen ti nejvíc otrlí a odvážní. Celý den bude k dispozici v ceně vstupenky i pití jako šťáva, káva, a čaj na zahřátí. Po celou akci zde bude také vytopená dětská dílna a kulturní sál Ogoh, kde se budete moci ohřát. Proto se akce může konat za jakéhokoli počasí.
Další informace o divadle, zámku a dalších akcích naleznete buď na Facebookových stránkách (Princeznino pohádkové divadlo, Zámek Horní Libchava), nebo na www.princezninodivadlo.cz a www.zamekhornilibchava.cz.
A závěrem vzkazuje Pán Podzemí: „Tešte se, budete se bát!!! (ukrutně děsivý smích)“.

Místo konání akce: Zámek Horní Libchava, Horní Libchava 1, Horní Libchava
Datum začátku akce: 28. Října 2017 13:00
Datum ukončení akce: 4. Listopadu 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7048N 14.5035E

Případné změny si prověřte na webu akce Strašidla na zámku Horní Libchava

Jméno organizátora: Zámek Horní Libchava
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce