Sudetenpárty vol. II

Akce Praha

Sudetenpárty vol. II
Zábava, párty
Rock Café Prague (Official), Praha
Další akce ve městě Praha

Sudetenpárty vol. II

Už skoro rok můžu chlastat i v USA a je potřeba to řádně zapít. Nemohl jsem vás ochudit o tu zábavu, jakou jste si užili loni. Letos akci moderuje vyzmrděný duet Palitschka/Stránskej Vyprcanej, takže na vás nebude padat ožralej Jirsák z pódia jako loni.

Zatím potvrdili:

Kluci -electro punk-
Sudeťáci z Broumova, který si nejdřív říkali Kluci z Marmelády, ale protože život pohraničníka není sladký a navíc nikdo v Sudetech neví, co je to marmeláda, název zkrátili. Ostrý punkový kytary a jedovatá elektronika potěší všechny milovníky kapel jako Hadouken nebo česká formace Gagarin.
http://bandzone.cz/kluci

DBKL -psycho/moshpit rap-
Tandem post mortem, dva amorální lingvisti aka amuzikální buziptáci přinášející plnou náruč lásky, značného množství rychle řečených slov do beatů všech kategorií a dřevního rapu. Na stage je doprovodí Scorn aka The nastřelenej hypeman, žonglující medvěd na monocyklu a Adolf Loos. O hudební stránku se bude starat mistr zvuku, lesapán jak hajný, DJ Hepex.
https://www.youtube.com/watch?v=LzNj5oOKeAg

Cigarette Syndrome -power/garage-
Kapela, jejíž ostré riffy se zavrtávají hluboko do uší. Po koncertu jsou kytary znásilněné, hlasivky vyřvané, košile propocené. Zatím je na kolenou nahráli jeden demáč, na jaře se chtějí pokusit o studiové EP.
http://bandzone.cz/cigarettesyndrome

Anatol Svahilec -slam poetry-
Na whitemedia má sice medailonek v hnusácích a úchylech, ale je to milý, krásný a talentovaný chlapec zaměřený na mluvené slovo. Přijďte si poslechnout jeho slam a nebudete litovat!

Lihový Milice -hardcore/punk-
Pro pražskou alternativní mládež nic nového. Kdo na nich nebyl, protože neposlouchá punk, aspoň ve svý oblíbený hipsta kavárně narazil na jejich samolepky. Politické texty, které si ničím nezadají s odbornými analýzami, sází do dvouminutových vypalovaček jako kulomet, stejně tak jim sluší i jejich melodické kytarovky.
bandzone.cz/lihovemilice

Místo konání akce: Rock Café Prague (Official), Národní třída 20, Praha 1, Praha
Datum začátku akce: 13. Ledna 2017 19:00
Datum ukončení akce: 14. Ledna 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.082N 14.4187E

Případné změny si prověřte na webu akce Sudetenpárty vol. II

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN 30.04.2024
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha
TECHTLE MECHTLE - DRAG ROYAL SHOW
ROYAL Theatre & Club Chic, Praha