Světáci

Akce Praha

Světáci
Divadlo, kino
Další akce ve městě Praha

Světáci

Divadelní verze slavné hudební komedie

Notoricky známá filmová hudební komedie Vratislava Blažka a Zdeňka Podskalského s písněmi Evžena Illína a Vlastimila Hály z roku 1969 trůní od své premiéry na špičce žebříčků nejoblíbenějších českých filmů.

Parta tří fasádníků od Velhartic pracuje v Praze, v tom zářivém, velikém hlavním městě plném lákadel, zábavy a bujarého nočního života. Po dramatickém zážitku v grilbaru Diplomat, kde způsobí požár, se rozhodnou vzdělat v oblasti společenského chování.

Doufají, že si napříště v takovém „lepším podniku“ zaslouží, jako opravdoví světáci, společnost dam na úrovni. Odevzdají se do rukou zkušeného vychovatele, emeritního profesora tance a společenské výchovy.

Zdá se, že vše probíhá podle plánu. Žádný z nich však netuší, že nakonec natrefili na trojici podobně „dobře vyškolených“ lehkých dam?

Hrají: Monika Absolonová, Adéla Gondíková, Martin Zounar, Filip Tomsa, Zbyšek Pantůček, Jan Přeučil, Olga Želenská, Miriam Kantorková, Petr Gelnar, Martin Sobotka, Lukáš Pečenka, Pavel Vítek, Jaroslav Slánský

Místo konání akce: Letní scéna Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha
Vstupenky: http://www.kulturniportal.cz/vstupenky/52444/
Datum začátku akce: 15. Srpna 2017 20:00
Datum ukončení akce: 15. Srpna 2017 22:20
Pravděpodobné souřadnice: 50.1038N 14.491E

Případné změny si prověřte na webu akce Světáci

Jméno organizátora: Letní scéna Harfa
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov