Szidi Tobias & band

Akce Praha

Szidi Tobias & band
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Szidi Tobias & band

V rámci jediného pražského předvánočního setkání zazní především písně z aktuálního 2 CD Sedmoláska obsahující nové studiové nahrávky dosud vydaných písní. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost koncertu Szidi Tobias v intimním prostoru Malé scény.

„Sedm je silné číslo. A láska je to, na čem záleží. Sedmoláska. Sedm je symbol. Symbol pochází z řeckého výrazu symbállein, což znamená spojovat dohromady. Kdysi byl zvyk, že uzavřená smlouva se zaznamenala na hliněnou tabulku, která se rozbila a rozdělila mezi účastníky smlouvy. Při setkání je znovu spojily. Tyto střepy se nazývaly symboly. Z tohoto pohledu můžeme symbol považovat za něco, co označuje spojení věcí, které dohromady vytvoří smysluplný celek. Sedmoláska jako sedmé nebe, sedm dní v týdnu, sedm pečetí.“ Szidi Tobias

„Tajemství sedmi hvězd, které jsi viděl v mé pravici, a sedmi zlatých svícnů: sedm hvězd jsou andělé sedmi církví a sedm svícnů je sedm církví.“ (J 1,20) Sedm svícnů je sedm sborů. „A když otevřel sedmou pečeť, nastalo v nebi asi půl hodiny ticho.“ — Zjevení 08:01.

19.30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Mladí ladí jazz Open Air
Karlovo náměstí, Praha
DROPKICK MURPHYS
Lucerna - Velký sál, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 26.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha