Talk show Zbigniewa Czendlika Postel hospoda kostel

Akce Praha

Kultura
Web akce:
www.mlp.cz
Web organizátora:
www.mlp.cz
Další akce ve městě Praha

Obsahem talk show Zbigniewa Czendlika Postel hospoda kostel je vyprávění příběhů ze života tohoto oblíbeného římskokatolického kněze, podané s humorem jemu vlastním. S diváky Městské knihovny v Praze se Zibi setká poprvé a rouhodně bude o čem vyprávět – podělí se nejen o příběhy z osobního života, ale i o své postřehy ze současného dění ve světě. 

Během večera bude k dostání také kniha Zbigniewa Czendlika a Markéty Zahradníkové Postel hospoda kostel, která vyšla v říjnu 2016 a získala hned cenu čtenářů v rámci soutěže Magnesia litera 2017.

Zbigniew Jan Czendlik (1964), řečený Zibi, je římskokatolický kněz polské národnosti, působící od roku 1992 v České republice, a děkan lanškrounský. Je mediálně známý zejména díky přátelským vztahům s řadou osobností z oblasti kultury, šoubyznysu a sportu. Působí rovněž jako moderátor, např. v pořadu České televize Uchem jehly (2011) nebo Českého rozhlasu Jak to vidí (2015). Rád sportuje, dříve hrával fotbal, nyní se věnuje golfu, občas si zahraje tenis nebo lyžuje.


Jméno organizátora: Městská knihovna v Praze
Přidat fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava