Tapas na terase - španělský gurmánský večer ve Vile U Varhanáře

Akce Kutná Hora

Tapas na terase - španělský gurmánský večer ve Vile U Varhanáře
Vaření, Gastronomie
Web organizátora:
www.uvarhanare.cz/
Další akce ve městě Kutná Hora

Tapas na terase - španělský gurmánský večer ve Vile U Varhanáře

TAPAS NA TERASE - Další z oblíbených gurmánských večerů ve Vile U Varhanáře nás 13. července od 19 hodin zavede do Španělska, země corridy, slunce, ale také tapas a skvělého vína. Tapas, to je španělský národní fenomén. nechybí u domácích sešlostí, společenských akcí, v žádném baru – tyhle malé jednohubky či degustační talířky jsou prostě všude, kde jsou Španělé. Variace tapas nejde spočítat – ty lze jen ochutnávat a ochutnávat. Na terase s neopakovatelným výhledem na chrám svaté Barbory a do romantického údolí říčky Vrchlice si budete moci vychutnat speciality připravené našimi mistry kuchaři Karlem Polívkou a Petrem Pavlíkem, spolu s víny, která pro vás opět vybere sommeliér Aleš Svoboda z vinotéky u Kamenného domu. A na co se můžete těšit? Tak tedy například na marinované šalotky, olivy marinované s koriandrem, empanadas s chorizem, tygří krevetu se šafránovou majonézou, smažené plody moře na bílém toastu, kuřecí paličky s olivami, kuřecí játra na špízku s cherry či masové špízky v salse, to vše samozřejmě doplněné bílým chlebem, salsou verde a klasickou španělskou tapenádou.
Tapas snoubící se s osmi degustačními vzorky vína si můžete přijít vychutnat za pouhých 640,- Kč.
Počet míst je omezen, prosíme proto o rezervaci předem na telefon 327 536 900 nebo e-mailem na info@uvarhanare.cz. Pro účastníky gurmánského večera nabízíme již tradičně 20% slevu.
Těšíme se na Vaši návštěvu! :-)

Dear, great wine tasting is here again! On 13th of Julyl 2017 we will taste tapas – those small finger food, tasting plates and other sorts of meal from Spain. Together with lovely Spain wine, of course. Our chef with Karel Polivka as guest will prepare plenty of samples od tapas, Aleš Svoboda is going to introduce you eight samples of wines. For one person this evening costs onlys 640 CZK (25EUR)
and we offer 20% price reduction roomrate for this night. We are looking forward to your visit, for reservation please call +420 327 536 900 or email : info@uvarhanare.cz.

Místo konání akce: Vila U Varhanáře, Barborská 11, Kutná Hora
Datum začátku akce: 13. Července 2017 19:00
Datum ukončení akce: 13. Července 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9471N 15.2648E

Případné změny si prověřte na webu akce Tapas na terase - španělský gurmánský večer ve Vile U Varhanáře

Jméno organizátora: Vila U Varhanáře
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem