The Australian Pink Floyd 2018

Akce Ostrava

The Australian Pink Floyd 2018
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

The Australian Pink Floyd - Ostrava, Ostravar Aréna

Nejslavnější tributní kapela The Australian Pink Floyd Show přijede do České republiky oslavit 30 let působení na světových pódiích! Nejprve 29.4.2018 vystoupí v Ostravar Aréně v Ostravě a poté se představí 1.5.2018 v Amfiteátru Lochotín v Plzni, kde tento koncert zahájí Slavnosti svobody Plzeň. Bude to zároveň první open-air představení Pink Floyd Show pod širým nebem u nás.

K této velkolepé oslavě třicetiletého vzdávání holdu slavné muzice Pink Floyd, TAPFS představí turné s názvem “Time“, pojmenovanému podle jedné z nejznámějších písní z kultovního alba Dark Side Of The Moon, během kterého nám zahrají nesmrtelnou hudbu ze všech období legendární kapely Pink Floyd. Čeká nás opět velkolepá živá show s nejmodernějšími světelnými efekty, lasery, speciálně navrženými projekcemi a animacemi promítanými na obrovské kruhové obrazovce, nafukovacími postavami ikonických pinkfloydovských alb a samozřejmě deset vynikajících hudebníků a zpěváků. To vše slibuje nezapomenutelný “must see“ zážitek pro všechny fanoušky Pink Floyd, ale také milovníky hudby obecně.

Vstupenky na tyto slavnostní hudební události můžete od pátku 1.12. zakoupit na www.mastersofrock.cz a v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro, TicketStream, TicketLive a Plzeňská vstupenka.

Místo konání akce: Ostravar Aréna, Ruská 3077/135, Ostrava
Vstupenky: http://www.mastersofrock.cz/
Datum začátku akce: 29. Dubna 2018 20:00
Datum ukončení akce: 29. Dubna 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8047N 18.2486E

Případné změny si prověřte na webu akce The Australian Pink Floyd - Ostrava, Ostravar Aréna

Jméno organizátora: Masters of Rock
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce