The Burning Hell

Akce Břeclav

The Burning Hell
Koncerty
Další akce ve městě Břeclav

The Burning Hell (CAN) v Piksle - support: C&D, Evolet

⎈ THE BURNING HELL (Kanada)
Několik dlouhých let od posledního tuzemského vystoupení se k nám vrací The Burning Hell - alterego talentovaného kanadského písničkáře Mathiase Koma. Jedná se o jediný koncert v ČR v rámci turné k čerstvě vydané, v pořadí osmé dlouhohrající desce "Revival Beach".
Kapela stihla od roku 2007 odehrát nespočet živých vystoupení (včetně festivalu Glastonbury) a projít mnoha změnami sestavy; letos vyjíždí jako trio, kdy Mathiase (ukulele, kytara) doplní dlouholetí spoluhráči Ariel (klarinet, bicí) a Darren (bouzouki, baskytara).

⎈ CONSTRUCTION & DESTRUCTION (Kanada)
Partneři na pódiu i v životě, Colleen a Dave z kanadské provincie Nové Skotsko odstartovali svoji společnou uměleckou dráhu v r. 2005. Bydlí a tvoří spolu ve starém domě u moře, kde také provozují Karanténu, své domácí studio. S The Burning Hell už si zde jednou zahráli, a to v Brně na Skleněné louce cca v r. 2010. Naživo představí své šesté album Noli Timere.
http://www.constructionanddestruction.band
http://constructionanddestruction.bandcamp.com

⎈ EVOLET (Brno)
Evolet je v Brne usadené elektro-folkové duo slovenského pôvodu, s autorským repertoárom zahryznutým do lýtok vykoľajenosti, mánií, špiritusov a fauny. Duo tvorí Eva Jurčáková a Juraj Seriš, ku ktorým sa občas pridáva tretí člen Chaos (frázový syntezátor Korg Kaossilator KO-1).
http://bandzone.cz/evoletmusic

Juraje s The Burning Hell pojí přátelství, které odstartovalo jejich vystoupením na trenčínském festivalu Pohoda v roce 2009. Necelé dva měsíce po koncertě na tomto festivalu už kapela zavítala do Brna, kam se v následujících letech pravidelně vracela.

VSTUPNÉ: 150,- Kč (pouze na místě)
PŘEDPOKLÁDANÝ ZAČÁTEK: 19:00 hod.

Místo konání akce: PIKSLA BŘECLAV, Národních hrdinů 18, Břeclav
Datum začátku akce: 19. Října 2017 19:00
Datum ukončení akce: 19. Října 2017 22:30
Pravděpodobné souřadnice: 48.7617N 16.8826E

Případné změny si prověřte na webu akce The Burning Hell (CAN) v Piksle - support: C&D, Evolet

Jméno organizátora: Evolet
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce