Thom Artway

Akce Tábor

Koncerty
Další akce ve městě Tábor

Thom Artway

Zpěvák, textař a kytarista Thom Artway patří k uznávaným mladým muzikantům české hudební scény. Ve své tvorbě propojuje moderní zvuk s klasickým písničkářstvím. Jeho skladby jsou podmanivé díky charakteristickému hlasu a jasně rozpoznatelným melodiím.

Loni natočil Thom videoklipy All I know aSleeping Next to You v londýnském YouTube Space studiu, kam zavítal díky výhře v projektu Czech Fresh. Oba měly celosvětovou premiéru v britských médiích,např. v legendárním anglickém magazínu Clash.Kromě toho hrál aktivně nejen doma, ale i v zahraničí: na legendárním festivalu Sziget v Maďarsku, na showcase festivalech The AlternativeGreat Escape v UK, Waves Vienna veVídni, MaMA v Paříži nebo BUSH v Budapešti, dále pak ve Švýcarsku, Lucembursku, Nizozemsku, Finskuči Polsku. Na konci roku 2018 ještě vyrazil s kapelou na první turné po Anglii a Skotsku.

Za debutové album Hedgehog získal Thom hned dvě Ceny Anděl 2016 České hudební akademie, a to v kategoriích Zpěvák roku a Objev roku. V červenci 2017 se stal výhercem v projektu Czech Fresh, který je zaměřen na podporu exportu české hudby a jehož cílem je představit umělce na mezinárodní hudební scéně.

Předprodej: 160 Kč
Na místě: 200 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 let na scéně
DK metropol, České Budějovice
CITRON - SÍLA NÁVRATŮ TOUR 2024
KD Vltava, České Budějovice
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
DK metropol, České Budějovice