Thomas Anders from Modern Talking

Akce Brno

Thomas Anders from Modern Talking
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Thomas Anders from Modern Talking & live band

Ve středu 21. února 2018 se v brněnském Bobycentru uskuteční velkolepá show. Vystoupí zde Thomas Anders se svým MODERN TALKING band.

Nejvýraznější popová ikona 80. let míří do Brna a veze s sebou show, která vás vtáhne do atmosféry kulminace populární hudby.

Na koncertech Modern Talking se potkávají až 3 generace posluchačů.

Ano, „You´re My Heart, You´re My Soul“ či „Cheri Cheri Lady“ či „Brother Lui“ je skvělým vánočním dárkem, který roztančí celou vaši rodinu.

Německou kapela Modern Talking tvoří duo Thomas Anders (zpěvák) a Dieter Bohlen (zpěvák, skladatel, textař a producent). Prvním jejich úspěchem byla píseň You're My Heart, You're My Soul, kterou měl Dieter Bohlen napsanou ještě před vznikem skupiny. Následovaly slavné diskotékové hity jako You Can Win If You Want, Cheri Cheri Lady nebo Give Me Peace On Earth.


V roce 1987 se po šesti vydaných albech skupina rozpadla kvůli Andersonově ženě a oba umělci se věnovali svým sólovým projektům. V letech 1998 až 2003 se dali znovu dohromady poté, co Andersonova manželka utekla k milenci. Modern Talking natočili znovu staré hity, přidali řadu nových písniček a vydali několik alb.

Od roku 2003 se však znovu věnují sólové kariéře. Dieter Bohlen je porotcem soutěže Německo hledá superstar a Thomas Anders dál vydává sólová alba. A právě Thomas Anders se svým Modern Talking band zavítá do České republiky, kde 21. února 2018 v brněnském Bobycentru předvede velkolepou show.

Předprodej :
Limitovaná edice 100 vstupenek za 699kc,- - (Vyprodáno)
2.vlna -
moraviatopconcerts.cz
Indies
Smsticket.cz
Ticketportal.cz

Místo konání akce: Bobycentrum - Brno, Sportovní 559/2A Laser Show Hall, Brno
Vstupenky: http://www.moraviatopconcerts.cz/modern-talking/#listky
Datum začátku akce: 21. Února 2018 19:00
Datum ukončení akce: 21. Února 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2123N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce Thomas Anders from Modern Talking & live band

Jméno organizátora: Moravia Top Concerts
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce