Tortured Soul / US

Akce Praha

Tortured Soul / US
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Praha

Tortured Soul / US

Lucerna Music Bar & Conference present
Tortured Soul / US
22. 3. 2018, doors 20:00
Futurum Music Bar

Vstupenky v předprodeji za 390 Kč + poplatky na webu Futurum Music Baru, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal.

Americké trio Tortured Soul kombinující moderní soul s housovými beaty se po dvou letech vrací do Prahy! Pokud máte rádi naživo hranou taneční muziku, nenechte si ujít!

Tortured Soul vydali v minulém roce singl U Live 2 Far Away složený a produkovaný Johnem Christianem Urichem, hlavní postavou brooklynského tria. Kromě hlavní verze se track dočkal i pěti remixů.

Tortured Soul jsou tím nejlepším důkazem, že moderní taneční muzika může skvěle fungovat i zahraná naživo. V superlativech o nich nemluví jen věrní fanoušci, ale také respektované hudební osobnosti jako Lenny Kravitz, Gilles Peterson, Stevie Wonder nebo Carl Cox. Není se co divit. Americké trio totiž ukazuje, že moderní dance music nemusí být čistě jen DJská záležitost. Tři vynikající muzikanti (John-Christian Urich – bicí, zpěv, Isam McGregor – klávesy, Jordan Scannella – basa) spojují naživo tepající housové beaty se soulovými vlivy Prince, Heatwave a Kool & The Gang a vytváří perfektně groovující směs.

Tortured Soul odehráli už pět skvělých koncertů v pražském Lucerna Music Baru, letos se poprvé představí také v bratrském Futurum Music Baru. Udělejte si ve čtvrtek 22. března čas. Ve Futuru nás čeká parádně roztančenej mejdan.

Místo konání akce: Futurum Music Bar, Zborovská 7, Praha
Vstupenky: http://futurum.musicbar.cz/program/tortured-soul-us/
Datum začátku akce: 22. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 22. Března 2018 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0741N 14.4078E

Případné změny si prověřte na webu akce Tortured Soul / US

Jméno organizátora: Futurum Music Bar
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 13.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha