Trh lidových řemesel 2018

Akce Frýdlant nad Ostravicí

Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Frýdlant nad Ostravicí

Trh lidových řemesel

Tradiční trh lidových řemesel proběhne v sobotu 25. srpna od 10.00 hodin a všichni se mají na co těšit. Frýdlantské náměstí zase po roce ožije tradiční historicko-jarmareční veselicí. Opět se můžete těšit na typický jarmark, kolotoč, hry pro děti, divadélka pro malé i velké, pouliční žertovná představeníčka, kejklíře na rynku, alchymisty a mistry rozličných umění, interaktivní hry, šermíře, ukázky práva útrpného, komedianty a jarmark s dobovými výrobky a dobrotami jak se k trhu patří.

V loňském roce byly poprvé vystaveny k nahlédnutí kroniky města Frýdlantu nad Ostravicí a městských částí Lubno a Nová Ves. Téměř zástupy stály před vstupem do Janáčkovy síně a tak vám je k nahlédnutí poskytneme také letos. Najdete je na stejném místě.

Ani na letošním Trhu lidových řemesel nebude chybět slavnostní představení kalendáře města Frýdlant nad Ostravicí na následující rok 2019, který bude zároveň k prodeji ve stánku města Frýdlant nad Ostravicí.

Téměř po celý den bude probíhat program na frýdlantském náměstí a blízkém okolí. Určitě nebude chybět bohaté občerstvení a každý návštěvník malý i velký si najde na náměstí to své.

Z populárních osobností na letošním trhu "po schodoch" pódia vystoupí Richard Müller, Mňága a Žďorp, Suvereno a Avvaken (spojení moderního rapu a vážné hudby) a noční radovánky zakončí Cross Orchestra.
Celodenní akci završí ohňová a žonglérská show a ukončení bude v 1.00 ráno.


Akce se koná za každého počasí. Změna programu vyhrazena a vstup je zdarma.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce