TRUTNOVSKÝ JARMARK 2018

Akce Trutnov

Jarmarky a trhy, Koncerty
Další akce ve městě Trutnov

TRUTNOVSKÝ JARMARK

Trutnovský jarmark každoročně předznamenává, že je první zářijová neděle, letní prázdniny skončily, začíná škola a také nová kulturní a společenská sezóna. Letos se jarmark uskuteční v neděli 2. září a čekají vás opět Krakonošovo náměstí i pěší zóna plné stánků s ukázkami řemesel a prodejem rukodělných výrobků, občerstvení a dalších pochutin.
Celodenní program nabídne na hlavním pódiu zábavu i koncerty různých hudebních žánrů: od 9:45 hodin Zábavné dopoledne s Majdou a Petrem - pořad Magdy Reifové a Petra Vacka zejména pro děti, od 10:45 hodin břišní tanečnice Kaira Sabah s Hroznýšem královským, od 11:30 hodin koncert „Ručičky nebojte se …2018“ skupiny Patrola/Šlapeto, od 13:15 hodin koncert skupiny Mirai, od 15:00 hodin The Beatles Revival a od 17:00 hodin David Koller.
Prostor před Muzeem Podkrkonoší bude tradičně patřit dětem. Tentokrát přijede Alena Kubínová z Hudebního divadla pro děti Ale-Na, aby malé návštěvníky od 14:00 hodin pobavila představením „Zpívající koťata“ a od 16:00 hodin je provedla „Z pohádky do pohádky“.
Zajištěny budou i atrakce a další zajímavosti. Věřme tedy, že tomu všemu bude přát i počasí, aby se Trutnovský jarmark mohl stát opět zajímavou a příjemnou akcí na začátku nové sezóny.
neděle 2. 9. ** Krakonošovo náměstí ** 9:30 - 18:00 hodin ** bez vstupného

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Queen - Symphonic Tribute Show
Masarykovo divadlo, Jičín
Tros Discotequos
Masarykovo divadlo, Jičín
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Hankův dům, Dvůr Králové nad Labem
MUZIKÁLY NARUBY
Zámek Hrádek u Nechanic, Hrádek