Týnfest 2017

Akce Týn nad Vltavou

Týnfest 2017
Koncerty
Další akce ve městě Týn nad Vltavou

Týnfest 2017

Potvrzené kapely:
SDI: https://www.youtube.com/watch?v=ksIp67BF9Ys

Po úspěšném prvním vystoupení se tato německá legenda vrací na podium Týnfestu.
Její kariéra začala v roce 1984, po té se ale v roce 1989 rozpadá. Na krátko se dala dohromady v roce 1992, ale trvalejšího charakteru se nakonec potvrdily zvěsti o reinkarnaci v roce 2014 a S.D.I. opět vtrhává na evropská pódia. Nejen ohlasy na předchozí akci ukazují, že trio původní sestavy nezapomnělo ze svého umu vůbec nic a stejně tak nezapomněli jejich fanoušci, kteří jejich come back přijali s velkým ohlasem. V letošním roce tato thrash/speed trojice, která se právě vrátila z japonského turné, slibuje vydat nové CD! Bude prý rychlé, rozhodně se máme opět na co těšit!


Panychida: https://www.youtube.com/watch?v=VPeCV2wlpko
Premiéru si naopak odbude tato black/pagan metalová kapela, která se k nám sjede z Plzně z Prahy a Regensburgu. Za sebou má několik turné po Evropě, ale např. i tour v Mexiku, jen na Týnfestu bude mít premiéru. V rámci své démonické show nám přehraje především songy z loňského alba vydaného u rakouského labelu Cursed Records.

Morax: kdo poslouchal thrash v 90 letech, kdy byl tento žánr na vrcholu, určitě pamatuje Morax. Bohužel se tenkrát rozpadli v pro kapelu nejnevhodnější dobu. Plný sál Sokolovny zažili už v roce 1990. Kapela hraje melodičtější, tvrdý thrash s hutným zpěvem. V roce 2015 došlo na vydání CD skladeb z 90 let. Nyní kapela pomalu, ale jistě schystá songy nové, z nich vám některé předvede na Týnfestu.

Carpathia: druhý zástupce místní scény hraje heavy/hardrock. Existují od roku 2013, kdy začínali ve třech v garáži zpěváka. Po té, co angažovali zpěvačku a bubeníka se přesunuli do standardní zkušebny. Po pár změnách v sestavě se Carpathia stává v okolí čím dál oblíbenější a navštěvovanější kapelou. Můžete tak sledovat, jaký posun na své plavbě udělali. Na svůj třetí Týnfest se prý připraví naprosto dokonale.

Místo konání akce: Městské centrum kultury a vzdělávání Týn nad Vltavou, Tyršova 424, Týn nad Vltavou
Datum začátku akce: 16. Prosince 2017 18:00
Datum ukončení akce: 17. Prosince 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2265N 14.4213E

Případné změny si prověřte na webu akce Týnfest 2017

Jméno organizátora: Z.S.Activ
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce