Umísťovací výstava koček 2017

Akce Praha

Umísťovací výstava koček 2017
Výstavy
Veterinární klinika Fénix, Praha
Další akce ve městě Praha

Umísťovací výstava koček

Umísťovací výstava koček se bude konat v sobotu 22. dubna a v neděli 23. dubna od 11 do 17 hodin v nových prostorách Veterinární klinky Fénix, Velehradská 19, Praha 3.
Na výstavu přijedou kočičky z naší organizace, kočičky ze spolku Chlupáči v nouzi, kočičky ze spolku Srdeční záležitosti a kočičky z Azylu Tylda.
V čase výstavy bude souběžně probíhat veterinární poradna pod záštitou MVDr. Richarda Macka. Na výstavě si budete moci zakoupit chovatelské potřeby a značkové krmivo za výhodné ceny.
Všechny kočičky z našich organizací budou před výstavou veterinárně vyšetřeny a potvrzení o zdravotní způsbilosti bude součástí osvědčení o jejich zdravotním stavu. Všechny kočičky budou očkované a dospělé kočičky budou kastrované.
Při adopci budeme s novými majiteli projednávat podmínky, v kterých budou kočičky žít u adoptivních páníčků, s novými majiteli sepíšeme adopční smlouvu, jejíž součástí bude seznámení se zdravotním stavem adoptované kočičky, předáme jim očkovací průkaz a potvrzení o zdravotní způsobilosti kočičky.
Po oba dva dny bude na výstavě hledat nový domov asi 60 kočiček.
Přímo na výstavě si návštěvníci mohou koupit chovatelské potřeby a značkové krmivo za zvýhodněné ceny. U prodeje krmiva bude přítomen výživový poradce.
Celá akce je charitativní s účelem najít nový domov kočičkám bez domova.

Místo konání akce: Veterinární klinika Fénix, Velehradská 19, Praha
Datum začátku akce: 22. Dubna 2017 11:00
Datum ukončení akce: 23. Dubna 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0801N 14.4545E

Případné změny si prověřte na webu akce Umísťovací výstava koček

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce