Valerian a město tisíce planet /předpremiéra/ FUTURE NIGHT

Akce Praha

Valerian a město tisíce planet /předpremiéra/ FUTURE NIGHT
Divadlo, kino
Web organizátora:
www.futuregate.cz
Další akce ve městě Praha

Valerian a město tisíce planet /předpremiéra/ FUTURE NIGHT

Čím jste chtěli být jako malí? Popeláři či snad kosmonauty? A co třeba vládními agenty spravujícími lidská území po celém vesmíru? Valerián a Laureline takovými agenty jsou, dohlíží na pořádek. Jak tomu ale bývá, většinou se objeví někdo, kdo tento pořádek hodlá narušit. A kde jinde by tomu mělo být než ve vesmírné megalopoli Alfa, kde žijí tisíce různých vesmírných ras ze všech koutů galaxie. I přes vzájemnou symbiózu a intergalaktickou spolupráci v oblasti sdílení technologií, zdrojů a dovedností se na Alfě shlukují záhadné síly, které se chystají lidskou rasu ohrozit. Vláda tak musí vyslat své dva agenty, aby blížící se hrozně zabránili! Očekávaný snímek Luca Bessona, který nás již kdysi ohromil svým skvělým Pátým elementem, dechberoucím Leonem či povedenou Lucy přichází s mezigalaktickou cestou za dobrodružstvím dle stejnojmenné knižní předlohy Valerian – Město tisíce planet s hvězdným obsazením. Již trailer nám naznačil, že se bude jednat o vizuální skvost a my jen doufáme, že nebudeme zklamáni a film nás zavrtá do kinosedaček.

S hvězdným obsazením jsme si nedělali srandu. Luc Besson do svého filmu obsadil, kromě hlavních představitelů Dane DeHaan a Cara Delevingne, i Cliva Owena, Ethana Hawka, Johna Goodmana a Rutger Hauera. Vesměs každý z herců si již střihl nějakou tu roli ve scifi snímku, takže doufáme, že i zde předvedou svůj talent!

Zapište si do svých galaktických kalendářů, dne 19.7. od 21:00 proběhne Future Night, která uvede v předpremiéře snímek Valerian a Město tisíce planet v kině Lucerna. Kromě samotného filmu pro vás Future Gate Festival připraví tématickou dekoraci, obdržíte milý dárek a uvidíme, kolik vesmírných velvyslanců se na projekci dostaví. Na viděnou v kině!

19.7.2017 21.00
2D, české titulky

Místo konání akce: Kino Lucerna, Vodičkova 36, Praha
Vstupenky: https://system.cinemaware.eu/wstep1.php?id=9569997ddc33152d63899c626ef2573cf9bfadc5554ea9e685c01226
Datum začátku akce: 19. Července 2017 21:00
Datum ukončení akce: 19. Července 2017 23:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0812N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce Valerian a město tisíce planet /předpremiéra/ FUTURE NIGHT

Jméno organizátora: FUTURE GATE FESTIVAL
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub