Vánoční Burácení X.ročnik

Akce Hodonín

Vánoční Burácení X.ročnik
Auto Moto
Další akce ve městě Hodonín

Vánoční Burácení X.ročnik

Na vědomost se dává ! V neděli 24 prosince se uskuteční již desátá vánoční vyjíždka po horách aj po dolách ale hlavně po našich dědinách . A to hurtujicím babkám pro radost , lidem co si myslí že motorka je jen sezoní záležitost a pavoukům aby věděli že v našich výfucích nepřežijí!!a mají táhnout jinam !! Sraz bude na parkovišti před Lidlem v Hodoníně vedle benzinky OMV 11:45,Odjezd 12:00.Jede se za každého počasí .

Trasa: Vyjížďka bude mít cca 60km po okolnich vesnicích . Pojede se v Hodoníně směrem na ulici Bratislavská, Anenská, Národní třída ( hlavní světelná křižovatka která láká k pálení gum ),Úprkova, Brněnská a dále se bude pokračovat na Mutěnice , Hovorany ,Šardice , Svatobořice- Mistřín , Kyjov , Milotice , Ratíškovice . Tady na místní benzince proběhne krátká pauza na kávu , cígo a taky na spálenou gumu se tu určitě čas najde.
Pokračuje se směrem na Rohatec-Kolonie ,Rohatec-Kopec,Rohatec a Hodonín. Ukončení akce se koná tak jak každej rok u Hodonínského místnho hřbitova společnou fotkou a zapálením svíček u hrobů našich zesnulých kamarádů.

Místo konání akce: Lídl Hodonín, Hodonín
Datum začátku akce: 24. Prosince 2017 11:30
Datum ukončení akce: 24. Prosince 2017 14:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.8522N 17.1207E

Případné změny si prověřte na webu akce Vánoční Burácení X.ročnik

Jméno organizátora: TRIKE Pepino.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce