Vánoční koncert Janka Ledeckého

Akce Jičín

Vánoční koncert Janka Ledeckého
Koncerty
Web organizátora:
www.kzmj.cz
Další akce ve městě Jičín

Vánoční koncert Janka Ledeckého - Vyprodáno

Vánoční koncert Janka Ledeckého je vyprodán. Děkujeme Vám za velký zájem :)

Janek Ledecký se po delší pauze vrací do pohádkového Jičína s vánočním turné!!!

Klasické vánoční písničky, ale i hity jako Budu všechno, co si budeš přát, Proklínám nebo Pěkná, pěkná, pěkná a samozřejmě Sliby se maj plnit o Vánocích. To je program, se kterým populární zpěvák Janek Ledecký dokáže vždy před Vánocemi vyprodávat sály v Česku. Na sklonku letošního roku se s populárním programem vrátí do českých měst po jednadvacáté.
Vánoční turné Janka Ledeckého nabízejí sérii koncertů s pravou sváteční atmosférou. Ani letošní rok se tradice nezmění. V každém městě zpěvák navíc přivítá speciálního hosta - tamější dětský pěvecký sbor. „Za doprovodu předního českého
smyčcového kvartetu M. Nostitz Quartet a Jankových hudebních kolegů baskytaristy Davea Mendéze, bubeníka Hanze Sedláře a klávesisty Mavla Muchy, které doplní dívčí vokály. Lidé uslyší nejen písně Ryba rybě, Sliby se maj plnit o Vánocích, ale také Na ptáky jsme krátký a další,“ popisuje promotérka koncertu Hana Petřinová.
Je to komorní záležitost, hraju na něm deset vánočních písniček a pak dalších patnáct, na které moji fanoušci čekají. Dojde však i na skladby, které jindy nehrávám, třeba na Dylana a Stinga,“ popisuje zpěvák a vzpomíná i na to, jak legendární vánoční písnička vznikla.
„Pamatuju si to úplně přesně. Vydavatelská společnost po mně chtěla skladbu na vánoční kompilaci. Řekl jsem, že abych ji napsal, potřebuju nejdřív tu vánoční atmosféru znovu prožít. Poprosil jsem vydavatele, aby se ozvali po svátcích, že ji budu mít hotovou,“ říká Janek Ledecký s tím, že jak už to bývá, píseň nebyla hotová ani v únoru. „Čas běžel, pomalu se blížil termín nahrávání kompilace, a tak za mnou v srpnu oba šéfové labelu dorazili na chalupu. Bylo asi třicet stupňů a oni mi nosili pod slunečník vinné střiky tak dlouho, dokud jsem písničku Sliby se maj plnit o Vánocích nenapsal,“ doplňuje s úsměvem Ledecký, kterého těší zájem
o jeho vánoční koncerty. „Vždycky mě to překvapí, některé koncerty byly již v září vyprodány,“ dodává.

Vstupenky ve třech cenových kategoriích: 450,- 390,- 350,-

Vstupenky v prodeji od úterý 19. září od 9:00 na webových stránkách www.kzmj.cz, nebo v Městské informační centrum Jičín!

Místo konání akce: Masarykovo divadlo, Husova 206, Jičín
Datum začátku akce: 21. Prosince 2017 19:00
Datum ukončení akce: 21. Prosince 2017 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.4353N 15.3582E

Případné změny si prověřte na webu akce Vánoční koncert Janka Ledeckého - Vyprodáno

Jméno organizátora: Kulturní zařízení města Jičína
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Kollárovci
Masarykovo divadlo, Jičín
Tros Discotequos
Masarykovo divadlo, Jičín
Queen - Symphonic Tribute Show
Masarykovo divadlo, Jičín
Dalibor Janda
Masarykovo divadlo, Jičín