Večer úspěšných žen

Akce Praha

Večer úspěšných žen
Jiné akce, Kino
Web organizátora:
www.smarttalk.cz
Další akce ve městě Praha

Večer úspěšných žen @Kino Lucerna

Dosáhly výjimečný úspěch, a to vlastními silami. Přijďte se inspirovat příběhy šikovných žen, které se ve své profesi vypracovaly mezi špičku. O svých životních zkušenostech od úplných začátků až po současné úspěchy budou hovořit Simona Kijonková, Vlastina Svátková a Jana Zielinski.

Simona Kijonková
je známou českou podnikatelkou, kterou media titulovala na první dámu české e-commerce. Měsíčník Forbes si ji vybral na svou titulní stranu a zařadil ji mezi 75 nejvlivnějších žen České republiky. V oboru IT a e-commerce podniká od roku 2008. Jejím nejúspěšnějším projektem v Čechách i v zahraničí je logistická společnost Zásilkovna, kterou založila v roce 2010. K letošnímu roku přepravila 14 milionů zásilek, má přes 500 zaměstnanců. Od roku 2015 se také aktivně zabývá investicemi do start-upů, jako např. Robeeto.com a SizeID.com.

Vlastina Svátková
je úspěšná herečka, bloggerka a bývalá redaktorka. Kdysi působila v magazínech Infinity, Style a Elle a stala se jednou z nejúspěšnějších bloggerek na Slovensku. Věnovala se také modelingu, díky kterému procestovala svět. Později se jako herečka přes reklamy dostala k filmu. Zahrála si ve vícero snímcích, například Casino Royale, Ganster Ka, nebo seriálech Pojišťovna štěstí anebo První republika.

Jana Zielinski
spolu s Jiřím Mackem organizuje a řídí téměř dvě desetiletí Designblok, Prague Design and Fashion Week, který je v současnosti největší přehlídkou designu a módy ve střední Evropě. Byla zařazená mezi finalistky prestižní ankety Hospodářských novin TOP 25 nejvýznamnějších žen veřejné sféry. Kromě toho jsou Zielinski s Mackem také zakladateli české značky Křehký, producenty Cen Czech Grand Design, hlavního oborového ocenění na poli designu v České republice. V roce 2015 se podíleli na programu projektu Plzeň, město kultury 2015.

20. 2. (úterý)
Start: 18:15 hod.
Vstupenky: bit.ly/VecerUspesnychZen

Partneři: Kulturio, CityBee Praha, Co, kdy v Praze?, Pražský zpravodaj, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství, GoOut.cz

Místo konání akce: Kino Lucerna, Vodičkova 36, Praha
Vstupenky: http://www.kinolucerna.cz/klient-263/kino-68/stranka-2745/film-213590
Datum začátku akce: 20. Února 2018 18:15
Datum ukončení akce: 20. Února 2018 19:45
Pravděpodobné souřadnice: 50.0814N 14.4253E

Případné změny si prověřte na webu akce Večer úspěšných žen @Kino Lucerna

Jméno organizátora: SmartTalk
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce