Večerní lampiónové prohlídky 2017

Akce Zlín

Večerní lampiónové prohlídky 2017
Akce pro děti
Web organizátora:
www.zoozlin.eu
Další akce ve městě Zlín

Večerní lampiónové prohlídky

Již za pár dnů Vás 29. září pozveme na první letošní lampionové prohlídky zoo a zámku Lešná. Další možnost zavítat do noční zoo nabídneme 6., 13. a 20. října. Během uvedených dnů budou pokladny zoo otevřeny do 19.30 hod.

Opět budete mít jedinečnou šanci zavítat do zoo ve zcela netradiční dobu a zažít její večerní atmosféru. Hlavní vstup bude otevřen nepřetržitě po celý den, sezónní vstup bude při první prohlídce 29. září otevřen nepřetržitě, od října pak vždy od 14.00 hod. Poblíž obou vstupů si můžete zakoupit celou lampiónovou soupravu (tzn. lampion, svíčku a dřevěné držátko). Vstupné na večerní prohlídky se nemění, zůstává stejné jako při běžné návštěvě zoo.

Večerní návštěvu zpestří i nabídka prohlídky s průvodcem. Jedinou podmínkou je dostavit se včas na nádvoří zámku Lešná, odkud budou zmiňované prohlídky začínat. První prohlídka s průvodcem odstartuje v 18.30 hod, další pak v 18.40 hod, v 18.50 hod, v 19.00 hod, v 19.10 hod, v 19.20 hod a poslední v 19.30 hod.

Určitě zavítejte i do zámku Lešná. Průvodci v dobových kostýmech Vás zavedou do dob, kdy zámek a celé lukovské panství vlastnil hraběcí rod Seilernů. První zámecká prohlídka začíná v 18.30 hod., další budou následovat ve dvacetiminutových intervalech. Vstupné do zámku bude sjednoceno pro všechny kategorie návštěvníků, a to na 30 Kč za osobu.

Hezkým zpestřením především pro dětské návštěvníky bude i letos dlabání dýní. "Speciální lampu" si tak můžete od 17.00 hod. vydlabat na nádvoří zámku Lešná.

Nezapomněli jsme ani na občerstvení. Horký čaj a něco k zakousnutí nabídnou restaurace Tyrol (popř. Limpopo) a Neapolitáno, k dispozici bude také Kefabar v Etiopii. Otevřeny budou i prodejny suvenýrů. Na závěr ještě jedna malá rada. I když budou cesty a chodníky osvětleny, doporučujeme vzít s sebou kapesní svítilnu.

Brány noční ZOO Zlín se uzavřou ve 21.30 hod.

Místo konání akce: ZOO a zámek Zlín - Lešná, Lukovská 112, Zlín 12, Zlín
Datum začátku akce: 29. Září 2017 18:00
Datum ukončení akce: 20. Října 2017 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.2726N 17.7149E

Případné změny si prověřte na webu akce Večerní lampiónové prohlídky

Jméno organizátora: ZOO a zámek Zlín - Lešná
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kino Klub Sušil, Bystřice pod Hostýnem
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
Dům kultury, Uherský Brod
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Josefa Suka, Sedlčany