Vegeparty: O sportovní rostlinné stravě s Karlou

Akce Brno

Vegeparty: O sportovní rostlinné stravě s Karlou
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Brno

Vegeparty: O sportovní rostlinné stravě s Karlou

Poslední středa v měsíci už tradičně přináší stoly plné vegedobrot, poutavou přednášku se zajímavým hostem a nově i soutěž o naše produkty. Květnová Vegeparty je tu!

A na co se můžete těšit?

Kromě neotřelých pochoutek, které si navzájem posdílíme, jsme si pro vás připravili povídání s Karlou Marešovou – vegankou věnující se silovému trojboji. Aktivní životní styl na rostlinné stravě sebou nese mnoho otázek často vedoucích k dezorientaci v tom, co vůbec jíst. Jak nabrat svalovou hmotu a jak zdravě zhubnout? Kde vzít bílkoviny a kolik jich vlastně potřebujeme? Jaké je správné rozložení makro a mikroživin? Jak nám mohou pomoci suplementy a superpotraviny k dosažení našeho cíle? Nejen o sportovní výživě, ale i každodenním sportovním životě na rostlinné stravě popovídá Karla Marešová.

„Moje srdce vždycky patřilo sportu, jelikož to pro mě není jen koníček, ale životní styl, se kterým samozřejmě souvisí strava a každodenní život, učila jsem se, respektive stále se učím, co je pro moje tělo nejlepší a jak podávat nejlepší nejen sportovní výkony. Moje láska ke sportu začala ještě před tím než jsem vůbec nastoupila do školy, kdy mě maminka poprvé přivedla ke sportovní gymnastice, ano ten šílený sport, který vídáte na olympiádě. Gymnastika doprovázela celý můj život, mezitím jsem zkusila i spoustu dalších sportů, jako atletiku, konkrétně sprinty a kratší tratě, různé formy tance, ale i například florbal. Avšak gymnastika byla vždycky na prvním místě, viděla jsem se pořád na Olympiádě, kde už jsem téměř byla, ale bohužel přišla zranění a další zdravotní problémy. Po pár měsících nic nedělání jsem se opět vrátila ke sportu, tentokrát už k lehčím formám, konkrétně fitness, běhu a silovému trojboji, ale občas nějaký ten přemet padne :) Samozřejmě, že se sportem souvisí i strava a i já jsem jako každá žena (dívka), řešila problémy se stravou, diety a tak podobně. Přes drastické kulturistické diety, sacharidové vlny, po kterých jsem skončila v nemocnici, jsem se dostala až k rostlinné stravě, která mi doslova zachránila život a díky ní podávám lepší výkony než kdy předtím.“

Karla Marešová

_______________

NOVINKA: Soutěžte s námi na Vegeparty!

Dones svoji oblíbenou veganskou nebo vitariánskou pochoutku a poděl se o recept! Sepiš podrobně ingredience i postup, nezapomeň se podepsat, a máš možnost zařadit se do slosování o zajímavou cenu!

Tentokrát soutěžíme o campingovou sadu EcoSouLife, která je vyrobena pouze z přírodních biologicky rozložitelných materiálů. Nejde tady ale jen o lákavou výhru, tvůj recept má šanci objevit se také v naší připravované vegekuchařce! Právě vaše skvělá společnost, příjemná atmosféra a spousta jídla nám byla inspirací pro tuto chystanou knížku.

_______________

Vstup na akci za jídlo :) Nezapomeňte přispět na náš společný stůl…

Každý účastník přinese nějakou svou oblíbenou veganskou nebo vitariánskou pochoutku, o kterou se podělí s ostatními. Výsledkem je skvělá společnost, příjemná atmosféra a spousta vynikajícího jídla. Na akci jsou vítáni všichni, kteří si chtějí pochutnat na vege dobrotách. Na vás i vaše lahůdky se těší celý tým Vitalvibe!

_________

Program:

18.00 zahájení Vegeparty
18.00–19.30 společná ochutnávka vegan a raw dobrot
19.30–21.00 přednáška o sportovní rostlinné stravě
21.00–22.00 volná zábava

_________

Rezervace místa:

Rezervujte si prosím vaše místo předem
777 882 523 • brno@vitalvibe.cz

Místo konání:
Vitalvibe Centrum Brno | Veveří 127
Spojení MHD: zastávka Tábor (č. 3, 11, 80, 88)

Místo konání akce: Vitalvibe, Veveří 127, Brno
Datum začátku akce: 31. Května 2017 18:00
Datum ukončení akce: 31. Května 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.21N 16.5876E

Případné změny si prověřte na webu akce Vegeparty: O sportovní rostlinné stravě s Karlou

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly