Veggie Náplavka HOPE 2017

Akce Praha

Veggie Náplavka HOPE 2017
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Praha

Veggie Náplavka HOPE

Máme pro vás 5. ročník největšího setkání zdravého a etického životního stylu - Veggie Náplavky, tentokrát s podtitulem HOPE. A proč zrovna Hope / Naděje?

Protože sami v sobě naději na to, že se svět mění v lepší místo nejen pro lidi, ale i pro zvířata, máme a chceme ji dávat dál. Svět se mění doslova před očima a my chceme, aby se dál měnil k lepšímu. Abychom se stali ohleduplnějšími, soucitnějšími a zároveň tak i silnějšími <3
Naděje pomáhá překonávat strach, předsudky, naděje znamená odvahu a schopnost stát si za tím, co máme v sobě.
To, kolik lidí navštěvuje Veggie Náplavky, které jsme pro vás vybudovali bez jakéhokoliv základu, pro nás znamená, že každý z nás má možnost ovlivňovat a měnit věci kolem sebe.
DIY je pro nás už mnoho let tou nejlepší cestou a odpovědí na rezignaci a na to, že něco nejde ;)

Na poslední dvoudenní Veggie Náplavce LOVE se nás sešlo kolem 12 000. To vše v republice, kde si veganství donedávna mnoho lidí spojovalo se stereotypem veganů co by vyhublých hippíků, kde politici vlastnili jatka a velkochovy, a kde prezident hlásá smrt vegetariánům :)

Veggie Náplavka se tak jen díky vám stala jednou z největších světových, 100% veganských akcí, a myslíme, že to je něco, na co můžeme být u nás hrdí. A co dává víc než cokoliv jiného právě naději, že svět může být lepším místem.

A co vás bude na tomto ročníku Veggie Náplavky čekat? Opět to nejlepší z české veganské gastronomie - vše, co zde najdete je 100% vegan - nepřeberné množství stánků s všemožnými dobrotami, která vám ukáží, jak skvělá veganská jídla jsou. Dále bohatý program, foodshows, zajímaví hosté z oblasti zdravého životního stylu, ochrany zvířat nebo "zeleného" přístupu k životu nebo životu ve městě.
Kreativní a praktické workshopy, vegan sportovní exhibice, program pro děti, relax zóna na lodích i vltavském nábřeží, virtuální realita s možností nahlédnout do prožívání zvířat, trénink bojových sportů, hudba, tanec, možnost podpořit konkrétní projekty českých neziskovek. Z minulého ročníku pokračujeme také ve Veggie Datingu - možnosti najít si svůj protějšek :), kámoše nebo třeba kolegy.
Hudba, tanec a nepřeberné množství inspirace i zábavy.

Letos také nově inspirace k různým směrům veganství - protože to už dávno není jen jeden způsob :)

Budeme rádi, když váš opět přivítáme a prožijeme společně zase další krásný den, ohleduplný ke zvířatům, lidem i planetě.

Vstupné dobrovolné - děkujeme za vaši podporu <3

Těšíme se na vás! Vegan Fighter / Veggie Náplavka CREW

Místo konání akce: Náplavka Rašínovo Nábřeží, Rašínovo nábřeží, Praha
Datum začátku akce: 10. Září 2017 10:00
Datum ukončení akce: 10. Září 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0688N 14.4144E

Případné změny si prověřte na webu akce Veggie Náplavka HOPE

Jméno organizátora: Vegan Fighter
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Košt vína, Výstaviště Kroměříž, neděle 31.3.2024
Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, Kroměříž
Velikonoční otevřené sklepy 2024, Čejkovice
Čejkovice (okres Hodonín), Čejkovice