Veggie Vánoce Olomouc 2017

Akce Olomouc

Veggie Vánoce Olomouc 2017
Jiné akce
Další akce ve městě Olomouc

Veggie Vánoce Olomouc 2017

Jsme moc rádi, že se vám naše akce líbí :) A rádi letos reagujeme na vaše přání, abychom se objevili před Vánoci také na Moravě.
Po Veggie Vánocích Ostrava 2015, vás tímto letos srdečně zveme na Veggie Vánoce Olomouc 2017! <3

Od 10 hodin do 17 hodin se můžete těšit v nádherném prostoru Olomouckého uměleckého centra a patio restaurace Konvikt na předvánoční 100% vegan program plný inspirace ke zvířatům, planetě a zdravé stravě :)
Zpestřit si tak můžete víkendovou návštěvu tradičních vánočních olomouckých trhů, které probíhají nedaleko na olomouckém náměstí.
Během celého dne se vám nabídneme inspiraci z veganské gastronomie - obchody a restaurace s tím nejlepším z vegan gastronomie, s vánočními lahůdkami typu cukroví nebo bramborového salátku :)

Po celý den jsme pro vás také připravili osobní ochutnávku nejmodernějších rostlinných alternativ k živočišným potravinám, které vám víc jak názorně ukáží, že jíst zvířata už skutečně nemusíme.
Do programu jsme zařadili také tipy v poradenství v oblasti výživy, zajímavé tipy na etickou a zdravou štědrovečerní večeři, sportovní tipy pro rostlinnou stravu - prostě vše, na co jste na našich akcích zvyklí :) - v zajímavém a komorním duchu bývalého olomouckého konviktu. Tady nenajdete davy jako v Praze, ale příjemnou (před)vánoční a moravskou :) atmosféru v krásném prostředí.

Letošním speciálním tématem je eko vegan pohádka Tenkrát svět, kterou Veggie Vánoci velmi rádi podporujeme a doporučujeme, jako naprosto dokonalý dárek pod stromeček :)
Těšit se tak můžete na originální autorské čtení nejen od nás, Vegan Fighters, ale i od autorů, manželů Vincourových - Lukáše znáte možná z kapely Pipes and Pints.

Po Veggie Vánocích Olomouc následuje v kapli vedle našeho atria tradiční adventní koncert - ten nabízí krásnou vánoční tečku za naší akcí - a skutečné Veggie Vánoce mohou začít :)

Místo konání akce: Umělecké centrum Univerzity Palackého v Olomouci, Univerzitní 3, Olomouc
Datum začátku akce: 16. Prosince 2017 10:00
Datum ukončení akce: 16. Prosince 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.595N 17.2553E

Případné změny si prověřte na webu akce Veggie Vánoce Olomouc 2017

Jméno organizátora: Vegan Fighter
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce