Velikonoční jarmark 2018

Akce Třinec

Velikonoční jarmark 2018
Jarmarky a trhy
Web organizátora:
www.trisia.cz
Další akce ve městě Třinec

Velikonoční jarmark

Že nevíte, co je KLIBNA? Přijďte se podívat v neděli na náměstí Svobody. Poznáte mnohé zvyky a tradice spojené s Velikonocemi a příchodem jara.

Zazní pěvecká vystoupení v podání mladých třineckých talentů pod vedením Dariny Szymeczkové ze Základní umělecké školy. Folklór, kultura a nářečí našeho kraje se roztančí a rozehraje v podání oblíbeného folklorního souboru Malý Javorový. Sledovat můžete hodinovou ukázku umělecké řezby elektrickou pilou. Co bude výsledkem velké podívané, u které budou létat třísky z pod rukou Agaty Valalíkové, bude pro všechny překvapením. Divadlo Kvelb z Českých Budějovic přiveze masopustní zvyky, taškařice a obří 4 m masky na velkém žebřiňáku. "Drezúra klibny, medvědí tanec" - zkrátka masopust, jak se patří.

Děti se mohou těšit na dřevěný kolotoč s ruční klikou nebo si vyzkoušet střelbu z kuše. V šatnovém foyer se budou vyrábět Morény. Oblíbený stánkový prodej nabídne řemeslné výrobky (kovářské, keramické), velikonoční zboží (malované kraslice, karabáče, stuhy, medové perníčky, čokoládové figurky aj.) i chutné občerstvení.

Místo konání akce: TRISIA, a.s., nám. Svobody 526, Třinec
Datum začátku akce: 25. Března 2018 10:00
Datum ukončení akce: 25. Března 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.6684N 18.6748E

Případné změny si prověřte na webu akce Velikonoční jarmark

Jméno organizátora: TRISIA, a.s.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce