Vernisáž výstavy - Ve středu, Mach Lukáš

Akce Zlín

Vernisáž výstavy - Ve středu, Mach Lukáš
Výstavy
Další akce ve městě Zlín

Vernisáž výstavy - Ve středu, Mach Lukáš

VE STŘEDU
Moment, kdy se ocitnete ve středu samoty a kolem vás téměř nic není. Jako když hledíte na prázdné zrcadlo, ve kterém se žádné odrazy nekonají. Jako když není nic, co by bylo blízké a živé a vyvedlo nás z této bezvýchodné změti zmatku a prázdna...
Výstava potrvá od 22. května do 18.června 2017

O AUTOROVI – Mach Lukáš
Narozen v roce 1992 a pocházející z Uherského Hradiště. V současné době student 5. ročníku Výrobního inženýrství Fakulty technologické na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.
Zpočátku své tvorby, od roku 2010, se samostudiem věnuje výhradně analogové fotografii. Později pokračuje i s digitální fotografií a zabývá se černobílým procesem zpracování negativů i pozitivů. Po nějaké době se vrací zpět k analogové fotografii i jejímu klasickému zpracování. Základem jsou pro něj přírodní světelné podmínky, černobílý film a Zenit.
Začíná tvořit inscenovanou fotografii.
Nejčastějším motivem jeho tvorby je žena, nápadně připomínající panenku s prázdným výrazem zasazenou do chladné, až občas mrazivé atmosféry. Často dbá na detaily, jednoduchost, geometrii a kontrast společně se zrnem, na čemž si zakládá svůj rukopis.

VERNISÁŽ

Vernisáž zahájí 25.5. v 17.00 Plešatý králíček.
Postfolklórní hříčka. Nezávislá umělecká platforma etablovaná v klubu Mír v Uh. Hradišti. Jejich mottem je: Trochu punk a trochu city. Vernisáž zahájí hudebně – dramatickou montáží z autorské sbírky Manželská korespondence.
Ohledávat samotu bude Vanda Kavková.

Místo konání akce: Kavárna Továrna, Vavreckova 7074, 13. budova, Zlín
Datum začátku akce: 25. Května 2017 17:00
Datum ukončení akce: 25. Května 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2217N 17.6484E

Případné změny si prověřte na webu akce Vernisáž výstavy - Ve středu, Mach Lukáš

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce