Viktorie - Křest CD "7 days"

Akce Praha

Viktorie - Křest CD "7 days"
Koncerty
Web organizátora:
www.oldladys.cz/
Další akce ve městě Praha

Viktorie - Křest CD "7 days"

"Viktorie “Viki” Horáková je příslibem objevu naší hudební scény pro rok 2018. Již 35letá vyzrálá skladatelka, textařka, zpěvačka a klavíristka přichází s originální dospělou tvorbou v kategorii “adult pop”, tedy seriózními a kvalitními popovými písněmi, které evokují světové umělkyně jako jsou Tori Amos, Regina Spector či Kate Bush. Skvělé melodie, inteligentní texty a emotivně měkká obraznost jsou atributy její písňové tvorby. Její jedinečný a sebevědomý hlasový projev přináší něhu I napětí.

Album “7 dní” (Pop Dissident Label Debut) je kompilací ze skladeb z jejích dvou již dosud vydaných alb (“Naučit se milovat” - 2015 a “Tam” - 2017) plus jedné dosud nezveřejněné písně (Pan Robinson), která naznačuje směr, jakým se skladatelka a textařka nadále ubírá.

Skladby byly přetočeny či dodatečně dotočeny a upraveny živými nástroji v produkci Dana Šustra (Tichá dohoda). Album má dle producenta představit umělkyni odborné a širší veřejnosti.


Klavíristka, zpěvačka, skladatelka a textařka Viktorie Horáková, která dosud vystupovala pod uměleckým pseudonymem Viki, vydala na podzim 2017 své druhé autorské album TAM. To zaujalo producenta a majitele labelu Pop Dissident Records Dana Šustra natolik, že jí nabídl spolupráci a vydání “debutového” alba ve vlastní produkci. Toto album je prvním “nedohodovským” titulem v katalogu labelu.
"

Místo konání akce: U Staré paní Jazz&Cocktail Club, Michalská 441/9, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/viktorie-horakova-krest-alba/qfcc/
Datum začátku akce: 4. Dubna 2018 20:30
Datum ukončení akce: 4. Dubna 2018 23:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0849N 14.4197E

Případné změny si prověřte na webu akce Viktorie - Křest CD "7 days"

Jméno organizátora: U Staré paní Jazz&Cocktail Club
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
J.A.R.
Lucerna Music Bar, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 03.06.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha