Vladimír Mišík & ETC - Plzeň

Akce Plzeň

Vladimír Mišík & ETC - Plzeň
Koncerty
Další akce ve městě Plzeň

Vladimír Mišík & ETC - Plzeň

VLADIMÍR MIŠÍK & ETC…

Vladimír Mišík je jednou z nejvýraznějších osobností české populární hudby již od 60. let 20. století. Svou tvorbou ovlivnil celou řadu umělců ať už z hudebního, výtvarného či literárního prostředí. Muzikanti pod značkou ETC však začali vystupovat v roce 1974. Vladimír Mišík s kapelou ETC přes mnohé personální změny a dvouletý zákaz činnosti v 80. letech koncertuje dodnes. Pardubice byly mimochodem jedním z mála měst, kde se v té době přes veškeré zákazy Vladimírovy koncerty "v utajení" konaly. A do Pardubic se nyní Vladimír Mišík opět vrací. A Pes ho s radostí přivítá!

Ještě ke kapele - ta do současné chvíle vydala 10 řadových alb, řadu kompilací a také 1 DVD k 60. narozeninám Vladimíra Mišíka. V červnu 2010 vyšlo úspěšné (Zlatá deska) a ceněné album Ztracený podzim, které nese název dle stejnojmenné skladby na báseň Emila Boka.
V roce 2014 oslavila kapela ETC 40 let své existence úspěšným turné s mnoha hosty a i nyní je připravena poskytnout Vám nejen tu správnou špetku nostalgie, ale i jedinečný hudební zážitek...

Jako SUPPORT vystoupí vynikající britsko-česká kapela J. MARSHALL & THE AMPLIFIED ACOUSTIC BAND

www.amplifiedacousticband.com
www.vladimirmisik.cz

Místo konání akce: Zach´s Pub, Palackého nám.2, Plzeň
Datum začátku akce: 12. Září 2017 20:30
Datum ukončení akce: 12. Září 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7481N 13.3709E

Případné změny si prověřte na webu akce Vladimír Mišík & ETC - Plzeň

Jméno organizátora: Vladimír Mišík (official site)
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce