Vladivojsko + Silent Echo Koncert 2017

Akce Svitavy

Vladivojsko + Silent Echo Koncert 2017
Koncerty
Alternativní klub Tyjátr Svitavy, Svitavy
Další akce ve městě Svitavy

Vladivojsko + Silent Echo

VLADIVOJSKO
/ rock-metal / Praha

Vladivojsko je stále ještě čerstvá rock metalová skupina, kterou v květnu 2015 založila zpěvačka, textařka a skladatelka filmové a divadelní hudby Vladivojna La Chia. Ta své síly spojila s trojicí mladých hudebníků. Spolu s ní kapelu Vladivojsko tvoří teprve jedenadvacetiletý kytarista Tomáš Kryl, basista a student jaderné fyziky Josef Godawa a zkušený bubeník Luboš Pavlík. Kapela vydala pod Vladivojniným producentským dohledem debutové album s názvem Hořící hlavy, o kterém bylo napsáno již mnoho oslavných i zatracujících recenzí. Vladivojsko bylo nominováno na objev roku v anketě tvrdších žánrů Břitva a odehrálo již několik desítek koncertů po českých klubech a festivalech.

Z médií

Bandzone
“Je to expresivní, šílený, plný divnejch věcí a textů, navíc vše na metalovým základu s dvojšlapkou a hutnejma kytarama, co si nezadaj s valivostí Rammstein. Prostě, jestli hledáte něco osobitého, ujetého a máte rádi hutný kytary… meli byste tomuhle dát poslech, budete si labižírovat.”

Rock & Pop
“Já tento počin považuju za debut letošního ro(c)ku. Doporučuju všem těm, kteří už mají plné zuby českého metalu, jenž neustále dokola opakuje to, co ostatní hráli již před 30 lety.

Spark
“Na Hořících hlavách není jediné slabé místo. Jestli skupina bude nadíle pokračovat ve svém hyperbolizovaném stylu s příchutí absurdity, vyplatí se ji jistě i nadále sledovat.”

Musicserver
“Vladivojsko je zatím stále čerstvý a neokoukaný projekt, ve kterém se snoubí charisma a alternativní aura ostravské umělkyně Vladivojny La Chii a mladistvý zápal jejích metalových kolegů. Debut "Hořící hlavy", který z tohoto originálního spojení vzešel, je natolik nevšední a jedinečný, že ho ocení nejen metaloví fanoušci.”

SILENT ECHO
/Alternative Metal/ Litomyšl, CZ

Začínající alternative metalová kapela pocházející z Litomyšle, která se v současném uskupení hraje od jara 2016. Nenechte se ovšem zmást slovy začínající a alternative metalová. Všichni členové mají za sebou desítky koncertů a dlouholeté hudební zkušenosti především z kapel Rufus a Willow Lake a dalších sólových projektů.

Členové :
Tomáš Fuchs - zpěv
Michal Bartoš - kytara
Jáchym Janypka - baskytara
Matěj Hřib - bicí

Facebook · www.facebook.com/bandsilentecho/
Official Site · www.silentecho.cz
Twitter · twitter.com/bandsilentecho

Místo konání akce: Alternativní klub Tyjátr Svitavy, Purkyňova 17, Svitavy
Datum začátku akce: 24. Března 2017 20:00
Datum ukončení akce: 25. Března 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7531N 16.4715E

Případné změny si prověřte na webu akce Vladivojsko + Silent Echo

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
JELEN- KONCERT SVITAVY
areál před KC Fabrika, Svitavy
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Lidové divadlo, Svitavy
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice
ROMAN HORKÝ 60 KAMELOT
KD Hronovická, Pardubice