Vltava OPEN 2018

Akce Týn nad Vltavou

Vltava OPEN 2018
Festivaly, Koncerty
Web organizátora:
www.vltavaopen.cz/
Další akce ve městě Týn nad Vltavou

Vltava OPEN 2018

Bav se jako kapitán! Plavební sezóna právě začíná v Týně nad Vltavou. Očekávejte tradiční pohodový formát jednodenního festivalu na nábřeží a přilehlém parku. Zábavu si tam najde každý. Divadlo, tvořivé dílny, buskeři, venkovní čítárna, plavba lodí, půjčování loděk a paddleboardů, fotokoutek a facepainting. Jídlo a pití! a slunce u Vltavy.

Na osmý ročník festivalu pro celou rodinu tentokrát připlují zkušení námořníci, zatoulaní říční vlci a nadějné mladé posádky českých hudebních vod. A vévodit tomu bude kapitán Pejsek!

» VLTAVA
Hlavní hvězda festivalu přjede se svou skvělou českou poezií a světovou hudbou. Určitě uslyšíte hity jako Kapitán pejsek, Marx, Engels, Beatles, ale taky písně nové z posledního album "Čaroděj" z roku 2016. Přijďte si poslechnout skvělého Roberta Nebřenského s dalšími vynikajícími muzikanty legendární kapely Vltava.
hudební skupina Vltava

» VASILŮV RUBÁŠ
Nastupující svérázné duo českých festivalů s rytmy funku, reggae, ska, punku a acid folku s českými texty. Přijďte se houpat na vlnách pohody muzikantů Vasila a Rubáše a jejich kapely převážně nevážné, která má na kontě už druhou desku s názvem "Nebyl, ale" z roku 2016.
Vasilův Rubáš

» LOVE GANGSTERS
Jen na malou chvíli se vrátili do našeho přístavu piráti z lodi Love Gangsters. Zahrnou nás našlapanými elektronickými výboji a ještě nám poradí s výběrem vhodných elektrospotřebičů. Při jejich ojedinělé show se nabije každý koho schvátí jarní únava. Tohle už příště nemusíte zažít!
LOVE GANGSTERS

» LEX BARKER
Mladá energická posádka s vlastním pohledem na život, se kterým se dokážeme ztotožnit. Chytlavý indie-rap s živou kapelou. Bicí od podlahy a řízný kytary. Poslechnout si můžete i jejich poslední desku "Slepě do tmy" z roku 2016. Víte, že Lex Barker je Old Shatterhand? Prostě to bude dobrý.
LEX BARKER

» LUŇÁČCI Family Bluegrass Band
Místní matadoři bluegrassových melodií zahřejí vystoupí na velkých prknech festivalu, aby vyzpívali to, co má na srdci každý z nás. Životní pravda, bluegrass, folk a kamarádi jsou základem každého námořníka v nás.
Luňáčci

>>> sledujte aktuality na Vltava OPEN (OFFICIAL) a na www.vltava-open.cz

Místo konání akce: Vltava OPEN (OFFICIAL), Parkoviště pod kostelem, Týn nad Vltavou
Datum začátku akce: 19. Května 2018 14:00
Datum ukončení akce: 19. Května 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2221N 14.4204E

Případné změny si prověřte na webu akce Vltava OPEN 2018

Jméno organizátora: Vltava OPEN (OFFICIAL)
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
DASHA & Epoque Quartet
Metropol, České Budějovice
4TENOŘI
Kongresové centrum , Prachatice