Vodácká Expedice 19

Akce Beroun

Akce pro děti, Setkání a srazy
Web akce:
www.khzs.cz
Web organizátora:
www.khzs.cz
Další akce ve městě Beroun
Podrobnější informace: 608/163782

KDY ? Naše vodácká expedice BEROUNKA-Vltava-Sázava 2019, se bude konat ve dnech: 1.-14. srpen 2019. První týden se pojede BEROUNKA a Vltava, druhý týden bude společný přesun do legendární FOGLAROVSKÉ SLUNEČNÍ ZÁTOKY, v níž bude zřízena naše vodácká základna.

Cena expedice na jednu osobu: 6900,–Kč na 1 osobu. (Členové Klubovního Hnutí z.s., platí pouze 5500,–Kč).

Pro Žďáráky ! Vyrážíme již 1. srpna 2019, takže je sraz pro všechny na Žďárském nádraží v 7:00 hodin. Kam se pojede ? Chrast u Plzně.

UPOZORNĚNÍ: Ti, co jsou z Prahy, je sraz na hlavním nádraží již ve 12:00 hodin u hlavního vchodu.

Pro mimo pražské účastníky: Kde je sraz ? Sejdeme se až v campu, nebo nám můžeš zavolat, kdy přijedeš, a my ti přijdeme naproti.

K přihlášení můžeš použít online formulář: http://www.khzs.cz/kalendar-akci/tabory-khzs/prihlaska-na-tabor-khzs/

Potřebné dokumenty najdeš zde: http://www.khzs.cz/dokumenty/

UPOZORNĚNÍ: Neposílejte nám vyplněné dokumenty, které patří jiným organizacím. (Nebudou uznány a vaše dítě nebude na tábor přijato). Naše dokumenty si můžete stáhnout na našich webových stránkách, nebo o ně požádat, a my Vám je zašleme.

Hlavní vedoucí: Bečvář Jiří-ml. Stanislav Vašíček.

Kuchař: Daniel Havránek

Zdravotník: Honza Prokop, Dana Prokopová, Bečvář Jiří

Lodě, pádla, zdravotnická péče, a vesty pravidelné stravování jsou zajištěny. Pokud máte vlastní pádlo i vestu, můžete si je vzít sebou.

Ubytování bude ve vlastních stanech, v campech na jednotlivých stanovištích, kde bude oddych a odpočinek, kulturní památky , zábava, sportovní i kulturní vyžití.

Pro všechny je sraz v campu DOLANSKÝ MOST v Chrasti u Plzně, a to 1.8. 2019, od 15:00-17:00 hodin.

Camp u DOLANSKÉHO MOSTU-Chrást u Plzně

Najdete nás na pravém břehu řeky Berounky mezi obcemi Dolany a Chrást cca 15 km od Plzně.

Tábořiště

Tábořiště U Dolanského mostu má rozlohu cca 3 ha a je rozděleno na 2 části potokem a vrbovým porostem. Na vždy posekané travnaté ploše jsou rozmístěná ohniště a stoly s lavicemi, které jsou k dispozici pro všechny návštěvníky.

Ubytování

Ubytování je možné pouze ve vlastních stanech.

Sociální zařízení

Tábořiště, campy jsou vybaveny zděným sociálním zařízením s umyvadly, WC a sprchami s teplou vodou.

Jídla, pití a zdravotní péče bude  pro všechny.

Kdo se o vaše ratolesti bude starat ? O vaše ratolesti se bude starat tým zkušených instruktorů, kteří mají 15. leté zkušenosti s dětmi a mládeží. Akce je určena pro kluky a holky od 8-18 let.

Pořadatel VODÁCKÉ EXPEDICE BEROUNKA-Vltava-Sázava je: Klubovní Hnutí z.s., (Zapsaný Spolek) neziskový spolek pro rozvoj zájmových klubů dětí a mládeže v ČR.

Platbu lze zaplatit na bankovní účet pořadatele. (Lze ji zaplatit i přes internetové bankovnictví). Do zprávy pro příjemce napište: Vodácká expedice a do VS Variabilní Symbol pište rodné číslo účastníka !

Částku je třeba zaplatit na bankovní účet:

CZ Bankovní účet: 2700361682/2010

SR Bankovní účet: 2700361682/8330

Platba se posílá na transparentní účet s 14ti denním předstihem.


CO SEBOU ? Výstroj: 3–4 trika kr. rukáv, vodácké pruhované tričko, lodní pytel, 1–2 košile dl. Rukáv 1× krátké kalhoty, (i elastické), 2× plavky, 7× slipy nebo trenky, 1× slabá tepláková souprava, něco na spaní, 2× šusťáková souprava, 1× tepláková souprava, 2× staré džíny nebo maskáče, 1× svetr-teplý, svíticí tyčky (chemická světla), 1× bunda (např. maskáčová), 1× pláštěnka, 5× ponožky na vodu (i roztrhané), 7× ponožky normální, 1× ponožky teplé, 1× botasky, 1× tenisky , 1× boty do vody, 1× čepice s kšiltem nebo klobouk, 1× šátek, kapesníky, 1–2 ručníky, stan. Výzbroj: hygienické potřeby – kartáček, pasta, mýdlo, hřeben, opalovací krém, repelent, toaletní papír, stan, kytaru, můžete si vzít fotoaparát, nebo dvd kameru… sluneční brýle, baterka, kolíčky + šňůra, provázky + sáčky (hodně), ešus, lžíce, hrneček, utěrka, nůž, otvírák, lahev na vodu (1,5 l), hadr na úklid stanu, 1× KPZ, 1× blok + tužka, 1× spacák,1× karimatka, !!! Kartička pojištěnce !!! !!! LÉKY !!! Kapesné dle uvážení rodičů, (1500,–Kč).

V případě že si sebou vezmete mobilní telefony, tablety, nebudeme vám za ně ručit a ani nebude zahrnuto do pojištění účastníka expedice. Tato elektronika na expedici nepatří ! (Neručíme za jejich ztrátu, poničení, odcizení, utopení, atd.)

POZOR ! Své osobní oblečení a další věci nebalte do kufrů ! Toto zavazadlo se na vodu nehodí, a zbytečně by zavazadlo překáželo! Pořiďte si lodní (vodácký) pytel, tam se dají jen nejnutnější věci. Své věci si zabalte do batohu. Nejlépe do lodního pytle, může být i batoh GEMA !

UPOZORNĚNÍ: Bude se spát i mimo vyhrazené tábořiště, doporučujeme si vzít stan.

UPOZORNĚNÍ: Zabalte si své věci tak, aby jste je unesli ! Co si sebou vezmete, to si ponesete  ! Lodní pytel  a gema Vám postačí !!!

-khzs-

Jméno organizátora: Klubovní Hnutí z.s.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce