Voříškiáda aneb štěkni si na pohár 2017

Akce Ostrava

Voříškiáda aneb štěkni si na pohár 2017
Akce pro děti
Další akce ve městě Ostrava

Voříškiáda aneb štěkni si na pohár 2017

Pomocná křídla ANKA z.s. pořádá III. ročník ,,Voříškiáda aneb štěkni si na pohár 2017,, . První taková akce v Komenského parku přímo v centru Ostravy!!!

Voříškiáda aneb štěkni si na pohár je určena pro voříšky a pejsky bez papíru původu jakéhokoli věku. Přijďte si užít krásný den s rodinou a se svými čtyřnohými miláčky... :-)

Registrace přihlášených 8 - 8:30 hodin, očkovací průkazy sebou.

Hlavní kategorie:
* Voříšci
- psi do 40 cm měřeno v kohoutku za krkem
- psi nad 40 cm
- feny do 40 cm
- feny nad 40 cm
* Bez PP
- psi do 40 cm
- psi nad 40 cm
- feny do 40 cm
- feny nad 40 cm
V těchto kategoriích budou posuzována 3 nejlepší místa a budou obdarována hodnotnými cenami.

Disciplíny:
· Běh na čas - v této disciplíně bude určena krátká trať, kterou poběží majitel psa + pejsek. Zapne se časomíra, vyběhne majitel a hned jak doběhne do cíle, bude vypuštěn jeho pejsek. Jakmile doběhne pejsek za páníčkem, časomíra se vypne a samozřejmě nejrychlejší páníček se psem vyhrává. Paník může na konci trasy lákat psa na peška a různé hračky. Na startu trasy může pejska, který nezvládá odložení držet buď Váš doprovod, nebo bude připraven k dispozici náš dobrovolník. Hodnotit se bude nejlepší čas

· Maškariáda - v této disciplíně popustíme uzdu Vaší fantazie a můžete přijít buď slazeni s Vašim pejskem v nějakém oblečku, nebo můžete sladit dva pejsky, nebo nejlépe můžete být slazeni všichni. :-) Této disciplíny se může majitel zúčastnit max se dvěma pejsky najednou. Né však se dvěma pejsky zvlášť. Hodnotit se bude nápaditost

· Psí opičiáda - tato disciplína má ze všeho něco :-D Každopádně jsme chtěli obměnit klasické agility, tím pádem to budou mít i agiliťáci daleko těžší. Dráha bude obsahovat prvky agilit, budou sekce pamlsků, které psík nesmí sníst a pod.... Jedná se opravdu o nečekanou ,,bžundu,, a myslím, že soutěž nám všem vykouzlí úsměv na rtech. Ovšem pejsek do této disciplíny nemusí umět nějáké triky či zvládat 100% poslušnost, takže se vůbec nebojte přihlásit :-D Hodnotit se bude nejlepší čas

· Pamlsek či páneček - kdo byl na akci loni, už tuto disciplínu bude znát. :-D Náš dobrovolník se postaví s pamlsky na místo určené, páneček mu dovede psa, kterého si dobrovolník přebere a bude ho lákat různými způsoby na pamlsky. Majitel zatím poodejde cca 20 metrů (místo bude pro všechny stejné a předem dané) a na vyzvání si od pamlsků musí psa přivolat. Loni to byla veliká legrace :-D Opět se ničeho nebojte, když Vás pejsek neposlechne, aspoň si pošmákne :-D Pokud máte pejska na nějaké dietě a nebude moct piškotky, točený párek nebo podobně, můžete nám donést Vaše pamlsky. Ale pozor, bude vyzkoušeno předem, zda je má rád :-D Hodnotí se nejrychlejší přivolání


Nikdo neodejde s prázdnou! Pro všechny máme nějaký drobný předmět útěchy a užijeme si hlavně skvělý den, plný zábavy

Podmínky pro účast:
Zaslat vyplněnou přihlášku + zaslat přihlašovací poplatek na transparentní účet číslo 2800803142/2010 s variabilním symbolem 201516 + do zpráv pro příjemce musí být uvedeno: Voříškiáda a Vaše jméno.
Přihlašovací poplatek do 25.7.2017 činí 180,- , od 25.7.2017 - do 20.8.2017 činí 200,- za každého pejska.Prosím v tyto termíny i o dodržení zaslání přihlášky.
Přijaté platby si můžete zkontrolovat zde: https://www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-transparent.cgi?ID_ucet=2800803142
Doplňkových disciplín se mohou účastnit pouze pejsci, kteří jsou oficiálně přihlášeni a projdou výstavami :-)

Každý pejsek musí mít platné základní očkování, proto očkovací průkazy sebou... :-)


Všeobecní ustanovení:
- Podle zákona na ochranu zvířat proti týraní č. 246/ 1992 v platném znění zejména ve znění zákona č. 77/2004 Sb. nebude na veřejnou akci připuštěn pes s kupírovanýma ušima.
- Kousaví a agresivní psi budou z akce vyloučeni bez nároku na vrácení startovného!
- Je zakázáno používat ostnatý obojek!!!
-Volné pobíhání psů není povoleno.
-Děti do 15ti let se mohou akce zúčastnit pouze v doprovodu dospělé osoby! Za dítě po celou dobu akce zodpovídají rodiče! Nikoli pořadatelé!
-Za škody způsobené psem odpovídá vystavovatel psa.
-Pořadatelé nejsou odpovědni za zranění či ztrátu psa při výstavě.
-V případě, že se bude majitel ke psu chovat nepřiměřeným způsobem, bude z akce vyloučen bez náhrady.
-Neúčast na výstavě z jakýchkoli příčin není důvod k navrácení startovného.
-Každý z vystavovatelů zodpovídá za svého pejska a tudíž i za sbírání jeho exkrementů. Za neposbírání výkalů hrozí vystavovateli úklid celého místa konání voříškiády.
-Pokud vystavovatel neuhradí startovné, nebude přijat na výstavu a tedy ani k posouzení.
-Prosíme o dodržení uzávěrky, po uzávěrce není možné se přihlásit.
-V případě, že se výstava z nepředvídatelných příčin nebo veterinárních opatření neuskuteční, poplatky budou použity na úhradu prokazatelných výloh výstavy.
-Každý majitel si zodpovídá za svého psa/psy.

Účastník se zasláním přihlášky souhlasí se všemi podmínkami!

Těšíme se na Vás!

Místo konání akce: Komenského Sady, Moravská Ostrava, Ostrava
Datum začátku akce: 16. Září 2017 07:00
Datum ukončení akce: 16. Září 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8313N 18.2818E

Případné změny si prověřte na webu akce Voříškiáda aneb štěkni si na pohár 2017

Jméno organizátora: Pomocná křídla ANKA z.s.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce