Voyage Back to Music´s Cool

Akce Praha

Voyage Back to Music´s Cool
Zábava, párty
Další akce ve městě Praha

Voyage Back to Music´s Cool

Doprovázen sonickým třeskem přetlakovaných trubek, rozehrátých na 196° BPM, vystartuje ve sředu 20. září v půl osmé večer J.J. Big Band na magnetické vlně swingu z náplavky směrem k Orionu. Tam nechá zaznít úvodní téma Star Wars, aby se vzápětí ponořil až na dno úvah o tom, How Deep Is Your Love. Během dalších okamžiků udeří do slunečními větry ošlehaného trupu lodi Tajemství kosmická smršť funku o předpokládané síle 105 dB, která s sebou přinese i zásadní změnu mikroklimatu na palubě. Teplota vyletí prudce vzhůru a zorničky se rozšíří při pohledu na to, jak s i pět saxofonů s beztížnou lehkostí pohrává se supertěžkými mat eriály dovezenými během poslední mise astronautů, kteří si familiérně říkají Big Phat Band. Následovat bude extraterestriální prožitek se skladbami autorů, kteří na Zemi buďto působí (Jan Karez, Bruno Mars) a nebo se rozhodli k návratu na rodné planety (Ray Charles, Michael Jackson). Před finálním přiblížením na přistání bude třeba naposledy volat Houston… Whitney Houston a pak už trombony naplno otevřou wasserklapky, aby zpomalily sestup k základně na Výtoni.
Povzbuzen grandiózním úspěchem svého červnového představení i tentokrát opět nastoupí a vystoupí elegantní hudební žonglér – vynikající francouzský jazzový a soulový zpěvák a skladatel Hermes Karel a excentrická violoncellistka a zpěvačka v jedné osobě Judita Škodová. No a pokud se podaří navázat spojení, zazní v podání Věry Špinarové opět píseň „A nedá se zapomenout...“

Accompanied by the sonic boom of over-pressurized trumpets warmed up to 196° BPM, J.J. Big Band will start off the night of Wednesday, September 20 at 7:30 p.m. on a magnetic wave of swing from the embankment heading for Orion. There they will render the sounds of the opening theme to Star Wars, only to suddenly dive to the depths of reflection of just How Deep Is Your Love. Moments later, a cosmic whirlwind of funk will come crashing into the solar wind-worn hull of the flag ship Tajemstvi at an estimated strength of 105 dB, ushering in a crucial change to the microclimate on deck. The temperature will soar and the pupils will dilate at the sight of how five saxophones with weightless ease play with super-heavy materials brought in during the latest mission of astronauts who familiarly call themselves the Big Phat Band. Then follows an extraterrestrial experience with compositions by artists who either work here on planet Earth (Jan Karez, Bruno Mars), or who have decid ed to j ourney back to the planets of their birth (Ray Charles, Michael Jackson). Before the final approach to land, it will be necessary to call Houston one last time… Whitney Houston. Then the trombones open their spit valves wide to slow the decent back to base at Výtoň.
This time again we can expect special guest stars onboard: an elegant musical juggler – outstanding French jazz/soul singer and composer Hermes Karel and the eccentric cellist and singer Judita Skodova.

Místo konání akce: Loď Tajemství, Rašínovo nábřeží od 29.8. do 3.9. dočasně až za Železničním mostem !, Praha 2 - Výtoň, Praha
Datum začátku akce: 20. Září 2017 19:30
Datum ukončení akce: 20. Září 2017 22:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0652N 14.4152E

Případné změny si prověřte na webu akce Voyage Back to Music´s Cool

Jméno organizátora: J. J. BigBand
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEWOMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN 30.04.2024
Divadlo U Hasičů, Praha
PRIDANÉ - SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha