Vzdělání a řemeslo 2017

Akce České Budějovice

Vzdělání a řemeslo 2017
Výstavy
Web organizátora:
www.vcb.cz
Další akce ve městě České Budějovice

Vzdělání a řemeslo , 23. ročník

23. ročník dnes již kultovní výstavy Vzdělání a řemeslo přinese opět na jedno místo praktickou prezentaci středních škol, ukázky odborného výcviku a celostátní soutěže napříč obory. Nevíte si rady, kam nasměrovat Vaše potomky po základní škole? Tak nás navštivte. Organizovaně prostřednictvím školní výpravy či jen tak, v doprovodu rodinných příslušníků. K vyzkoušení budou online přijímací testy z českého jazyka a matematiky s okamžitým vyhodnocením, či zkušení pracovníci informačního a poradentského střediska při úřadech práce, kteří se nově zaměřili i na žáky základních škol a rodičovskou veřejnost. Chybět ale nebudou ani nadace, fondy, široký sortiment učebních pomůcek a zařízení, učebnice a programy pro různé stupně výuky.

Ani doprovod starší než školák základní školy nepřijde zkrátka. K seznámení bude vyzývat další vzdělávání v rámci zážitkové pedagogiky, studentské stáže ve firmách či univerzita 3. věku.

Občerstvit se budete moci v pavilonu Z v naší studentstké kavárně či v Buy&Go bufetu.Prezentace školství všech úrovní, ukázky odborného výcviku a soutěží, zařízení pro speciální školy, nadace, fondy, stipendia, učební pomůcky, zařízení, učebnice a programy pro všechny stupně výuky, potřeby pro děti, vzdělávání dospělých, distanční studium, rekvalifikace.

https://www.vcb.cz/navstevnici/akce/vzdelani-a-remeslo-23-rocnik-30.html

Místo konání akce: Výstaviště České Budějovice a.s., Husova 523, České Budějovice
Datum začátku akce: 22. Listopadu 2017 09:00
Datum ukončení akce: 24. Listopadu 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9848N 14.4594E

Případné změny si prověřte na webu akce Vzdělání a řemeslo , 23. ročník

Jméno organizátora: Výstaviště České Budějovice a.s.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce