Waka Flocka Flame

Akce Praha

Waka Flocka Flame
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.wakaflocka.cz
Další akce ve městě Praha

Waka Flocka Flame & DJ Whoo Kid v Praze! LMB 21.03.2018

Americký rapper Waka Flocka Flame se chystá v březnu do Prahy

Jedna z nejvýraznější postav současné americké hiphopové scény, atlantský rapper Waka Flocka Flame vystoupí v rámci svého evropského turné 21. března 2018 v pražském Lucerna Music Baru. Jako speciální hvězdný host vystoupí DJ Whoo Kid.

Lekci nekompromisního hiphopu udělí Praze muž, jehož vynikající smysl pro kombinaci nekompromisního groovu, frázování a přímočarých lyrics doplňuje výrazná image s tetováním a dredy. Kolem Waka Flocky se stále něco děje, v roce 2015 ohlásil kandidaturu na prezidenta USA, bez rozpaků zrušil dobře honorované vystoupení pro jednu z amerických univerzit, když zjistil, že její posluchači nahráli na sociální sítě rasistický song. Má za sebou spoustu výtečných kooperací se stylově rozličnými umělci a formacemi, například píseň Wild Boy s Machine Gun Kelly, kteří nedávno vyprodali karlínské Forum. Velkému ohlasu se těšil hitový track Hard in da Paint, který má dnes již úctyhodných více než 32 miliónů shlednutí na YouTube.
Nahrával s nejprodávanějším interpretem roku 2016, kanadským rapperem Drakem, nebo s hvězdami jako jsou Keith Ape, A$AP, Walem a Roscoe Dashem s megahitem No Hands, se sexy divou Nicki Minaj, ale i se stylově rozdílnými Good Charlotte. Oficiálně remixoval track Kanye Westa Real Friends. Do Prahy přijede v rámci turné k albu Flockaveli II, které po pěti letech vyjde začátkem příštího roku. Jako speciální host večera se představí renomovaný americký DJ Whoo Kid.

Waka Flocka Flame vystoupí v pražském Lucerna Music Baru 21. března 2018 od 21 hodin, vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketpro.

Waka Flocka Flame, občanským jménem Juaquin James Malphurs, se narodil v roce 1986 v části newyorské čtvrti Queens, zvané South Jamaica, rodina se však záhy odstěhovala do Riverdale ve státě Georgia. Jeho matka byla manažerkou rappera Gucci Maneho, se kterým se znal už od 19 let. Ten mu také dal přezdívku Flocka Flame, zatímco nick Waka mu přidělil jeho bratranec, inspirován seriálem Muppets.

Průlom v kariéře mu přinesl singl O Let’s Do It v roce 2009, úspěšné debutové album s názvem Flockaveli, inspirovaným slavným italským teoretikem moci Machiavellim, vyšlo o rok později v říjnu 2010. Waka Flocka se dostává do první desítky nejlepších MCs podle MTV. Spolupráce s Gucci Manem dále pokračovala (přestože ten ukončil spolupráci Wakovou matkou) úspěšným společným albem Ferrari Boyz, druhé samostatné studiové album dostalo název Triple F Life: Friends, Fans & Family.
Waka Flocka si zažil během rušného života různé peripetie, byl postřelen při loupežném přepadení a zažil si i vlastní konflikty s policií. Ani pozdější umělecký rozchod s parťákem z pódií Gucci Manem mu neubral na originalitě a energii. Po pěti letech vydává třetím samostatné album začátkem příštího roku s názvem Flockaveli II a stále zůstává jednou z ikon současného amerického hiphopu.
www.wakaflocka.cz

Místo konání akce: Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/koncerty/waka-flocka-flame+dj-whoo-kid/eabkc/#
Datum začátku akce: 21. Března 2018 21:00
Datum ukončení akce: 21. Března 2018 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0814N 14.4253E

Případné změny si prověřte na webu akce Waka Flocka Flame & DJ Whoo Kid v Praze! LMB 21.03.2018

Jméno organizátora: WAKA Flocka FLAME + DJ WHOO KID, Praha 21.03.2018 Lucerna Music Bar
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce