Welcome to the jungle

Akce Tábor

Welcome to the jungle
Zábava, párty
Web organizátora:
www.soundpolis.cz
Další akce ve městě Tábor

Welcome to the jungle

Hlasy těch, kteří žadonili po pořádném drum&bassu a precizním djingu, byly vyslyšeny. 20. října bude v táborském Mileniu hlavní hvězdou další megaparty Welcome to the Jungle anglická Djane, producentka Mollie Collins. Její precizně namíchané sety vychází z původní filosofie dnb a v současnosti zní celou Evropou. Kreativita nebude chybět. Propotíte trika, dáte i nažrat svým ušním chuťovým pohárkům.
O support se postará z letitroll bokingu pořadatel oblíbené akce Neurofunk will never die, N Force. Po delší době dorazí skvělý producent a Dj AKA, který na Welcome bude hrát po třech letech. Dále se představí pořadatel budějických Therapy Seessions Dj Hanzall. Dj Hellsmith, pořadatel Gangster Trippin. Mladá táborská krev bude zastoupená sestavou Lexr, Sfinx, Resist a nebudou chybět pořadatelé akce, Soundpolis Dj´s Tao Maffa, Horny, Johny Player…
Druhá stage v patře nabídne dva pražské Dj´s a jednu Djku v sestavě Marko Steller, Ariana, Dvvn. Produkci klasicky doplní partička WATP Dj´s: Quadrall, Murdah, Michael Rasp, Anilam.

Mollie Collins (UK)
https://www.facebook.com/molliecollins
http://molliecollins.co.uk/
N:Force
https://www.facebook.com/nforcednb
AKA
https://www.facebook.com/realdjaka
Hanzall
https://www.facebook.com/djhanzall
Marko Steller
https://www.facebook.com/iammarkosteller

Kdo je Mollie Collins?
Klasická škola - přístup, technika i vzestup MollieCollins vychází z původní filosofie drum&bassu. Od prvního dne tíhnula ke klubové kultuře. Není žádnou internetovou bublinou posedlou statusy a sdílením, její vášeň pro drum&bass je 100% skutečná a vzešla z církve, která svedla dohromady otce zakladatele jungle music. Od svých patnácti let Mollie oddaně navštěvovala londýnské párty BPM pro mladší 18 let a akce ve squatech. Od 18 vyzkoušela všechny aspekty práce pro hudební kluby, od pouliční propagace přes pořádání párty, po VJing a DJing… Mollie tuhle jedinečnou kulturu dokonale zná a má na ní svůj podíl. „Miluji kluby, moc ráda poznávám nové, vychutnávám si rozdílnou atmosféru a hraní na jiném zvuku. Vím, že to zní trochu zvláštně, ale od začátku své DJské kariéry si zapisuji každý klub, kde jsem hrála, a stále přibývají další…“
Po dvou letech se 20letá DJka může pochlubit seznamem, kde nechybí ta nejzásadnější jména evropské drum&bassové scény: Fabric, Printworks, Warning, Invaderz, Breakin Science, Eskimo Dance, OneNation, DNB Street, Innovation, festivaly jakoColor, X Music, One Dance, CT, Jeudgfresten a mnoho dalších.
Jako všichni DJs s tradiční průpravou, navzdory nabitému programu a častému hraní v cizině, má svou rezidentní noc v Tap N Tin v Chathamu, kde každé pondělí testuje nové mixy a dubplaty a piluje svůj osobitý styl. Střídá, seká, řeže a spojuje základní kameny svých setů, které představují osvědčené hity v neotřelém podání, od nádherných liquidových vokálů po brutální jump-upové basové linky. Mollie boří iluze subžánrů selekcí vyjadřující ty nejdivočejší hudební ideály.
„Nestačí mi namíchat dva tracky a nechat je hrát spolu. Musím něco dělat, chci si hrát, aby mix zněl zajímavě a neztrácel energii. Neustále se učím nové věci, zaměřuji se na efekty a kreativní možnosti… Je spousta způsobů jak být při deejayingu kreativní. Nikdy nepřestanu rozvíjet svůj styl.“
Základy a techniku má Mollie v malíku a nyní se snaží prosadit jako producentka. Coby oddaná fanynka a ambiciózní dýdžejka pronikla do tajů drum&bassu a jeho účinků na tanečním parketu. O tom nás přesvědčí i svou již vycházející tvorbou. Spolupráce s kamarádem Arnonem na labelu MampihoSwiftaChargeRecordings slibuje stejně energický a jedinečný taneční zážitek jako její sety.
„Coby od producentky ode mě očekávejte nečekané! Může to být melodické, jump-upové, temnější nebo techstepovější… Hlavní je, aby to fungovalo na tanečním parketu. Pracovat ve studiu je splněným snem a přesto cítím pokoru, když se označuji za producentku… Jsem v první řadě DJka.“ Mollie se vydává na misi, která ctí základy, ale je stoprocentně zaměřená na budoucnost.

Místo konání akce: Milenium, Kpt. Nálepky 2397, Tábor
Datum začátku akce: 20. Října 2017 20:00
Datum ukončení akce: 21. Října 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4202N 14.6508E

Případné změny si prověřte na webu akce Welcome to the jungle

Jméno organizátora: Soundpolis
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Minipárty s Karlem Šípem
Metropol, České Budějovice
ČARODĚJNICKÝ SLET
Velké náměstí, Prachatice
Čarodějnický rej
areál letní scény, Vimperk
HYPNOTIZÉR
Městské Divadlo, Prachatice