WINE & SCENT DEGUSTATION

Akce Znojmo

WINE & SCENT DEGUSTATION
Víno Pivo
Web organizátora:
www.navajn.cz
Další akce ve městě Znojmo

WINE & SCENT DEGUSTATION

Láká Vás poznávat nové a netradiční věci? Chcete zábavnou formou rozmazlovat své čichové buňky a zároveň ochutnat výborná vína? Člověk dokáže rozlišit zhruba 5000 vůní, pojďte si společně s námi otestovat a potrénovat Vaše čichové receptory a užít si tuto velmi netradiční degustaci vín, která boří staré konvence!!

Svět vína se neustále vyvíjí. Jak jste se přesvědčili na několika našich proběhlých „lišáckých“ akcích, již dávno neplatí, že degustace se nezačíná vínem červeným, že k vínu se nemá jíst čokoláda, nebo nedej bože doušek vína při degustaci zapít kávou. Které další pravidlo chceme pokořit? Přijďte s námi objevovat a poznávat tajemství ukrytá ve vůních vín v kombinacích s esencemi, které slouží jako ingredience na výrobu parfémů. Sommelier Martin Vajčner povede řízenou degustaci vín, při které budete zábavnou interaktivní formou přiřazovat vína k příslušným aromatům. Dozvíte se něco málo o výrobě parfémů, a jelikož jsme vybrali esenciální oleje přírodního původu hojně využívané i v aromaterapii, má celá akce pozitivní vliv i na lidské zdraví. Na neutralizaci čichu budou k dispozici čerstvě upražená kávová zrna z ProtiProudu / Káva na Knopp.

Kombinace vín a vůní stanovili sommelieři NAVAJN ve spolupráci s týmem gastro profesionálů z různých oborů (GRELEE) v čele s Tomášem Kohútem (kuchař z Michelinské restaurace Radisson Blu Alcron Hotel). Na konci večera budou vyhodnoceny výsledky a každý účastník obdrží certifikát o absolvování „Wine&Scent degustation – párování vín a vonných esencí s firmou NAVAJN“. Známé osoby ze světa gastronomie zároveň přislíbily na akci svou účast.

Jedná se o něco úplně nového, ve vinařském světě ojedinělého a nezvyklého. Přijďte s námi sdílet toto nadšení a být součástí!!

V rámci akce ochutnáte celkem:
- 6 vzorků vín z produkce firmy Znovín Znojmo
- 1 vzorek mladého přírodního sektu pét-nat z produkce firmy NAVAJN
- 1 vzorek kávy s popisem a výkladem (barista z ProtiProudu / Káva na Knopp).

Jako neutralizační sousto pro Vás bude jako obvykle přichystaný oblíbený chléb s vlašskými ořechy a rozinkami z místního pekařství Růžička.

KDY? Sobota 02. 12. 2017 od 18. 00 hod. (sraz alespoň 5 - 10 minut před začátkem)

KDE? Loucký klášter - dřevěný salonek s kulatými stoly, Klášterní, Znojmo (vchod vedle prodejny vín Znovín Znojmo), možnost parkování na parkovišti před klášterem


Cena 380,-/osoba (v ceně neutralizační sousto s vodou + voňavý vinařský přívěšek na klíče + certifikát Wine & scent degustation)
Upozornění:
Prosíme účastníky, aby nepoužívali před akcí parfémy. Akce je z kapacitních důvodů omezena počtem 2 – 100 osob. Pokud máte zájem, rezervace jsou možné na webových stránkách www.navajn.cz. Podrobné informace na čísle 602 743 301, nebo na info@navajn.cz. Bezbariérový přístup zajištěn.


Těšíme se na Vás.

Místo konání akce: Loucky klaster Znojmo, Loucká 3622/29, Znojmo
Vstupenky: http://www.navajn.cz/
Datum začátku akce: 2. Prosince 2017 18:00
Datum ukončení akce: 2. Prosince 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.8406N 16.0582E

Případné změny si prověřte na webu akce WINE & SCENT DEGUSTATION

Jméno organizátora: NAVAJN
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čejkovické slavnosti vína
Zámecká zahrada, Čejkovice
Velikonoční otevřené sklepy 2024, Čejkovice
Čejkovice (okres Hodonín), Čejkovice
Den v růžovém Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Velikonoční otevřené sklepy 2024, Čejkovice
Čejkovice (okres Hodonín), Čejkovice
Košt vína, Výstaviště Kroměříž, neděle 31.3.2024
Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, Kroměříž
Čejkovické slavnosti vína
Zámecká zahrada, Čejkovice